Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Τράπερ ο ληστής που λήστεψε οκτώ καταστήματα σε δύο ώρες

 



Σε βάρος του 23χρονου, ο οποίος δήλωσε ότι ασχολείται με τη μουσική, ασκήθηκε ποινική δίωξη και παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, o τράπερ είναι ο 23χρονος που συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη μετά από ούτε μια, ούτε δύο αλλά οκτώ ένοπλες ληστείες μέσα σε διάστημα δύο ωρών.

O νεαρός οδηγήθηκε νωρίτερα στην εισαγγελέα που του άσκησε δίωξη για ληστεία κατά συναυτουργία, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων. Στη συνέχεια παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή, από όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία. Μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος.

Η λεία του ανέρχεται σε 15.000 ευρώ ενώ εκτός από τις οκτώ ληστείες που διέπραξε χθες σε Νεάπολη, Αμπελόκηπους, Καλαμαριά και Χαριλάου, προέκυψε ότι έκανε ακόμα τρεις σε προγενέστερο χρόνο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, προκειμένου να αποφύγει επικείμενο έλεγχο προσπάθησε να απομακρυνθεί τρέχοντας, σηκώνοντας παράλληλα όπλο προς το μέρος των αστυνομικών, οι οποίοι κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου