Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας χάρισε στον Τσίπρα κορνίζα με τον παιδεραστή δολοφόνο Βελουχιώτη

 



Τον είχαμε για σοβαρό άνθρωπο τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας Συμεών, αλλά το δώρο που έκανε στον Αλέξη Τσίπρα, μας έδειξε ότι κάναμε λάθος.

Ο Αλέξης Τσίπρας, δέχτηκε από τον Μητροπολίτη ένα δώρο-έκπληξη, ο οποίος επισήμανε με νόημα αδιαφορώντας για την ξεφτίλα ότι είναι σε κόκκινη συσκευασία. Του είπε επίσης πως ελπίζει το δώρο του να βρει μια θέση στην Κουμουνδούρου, καθώς και ότι συνδέεται με την ιστορία της αντίστασης.

Συγκεκριμένα το Μητροπολίτης χωρίς ίχνος ντροπής, είχε ετοιμάσει σε κορνίζα την ιστορική φωτογραφία του δολοφόνου και παιδεραστή βιαστή του ΕΛ.Α.Σ. Άρη Βελουχιώτη κατά την είσοδο του στη Λαμία, μαζί με τον π. Γερμανό, τον Παπα-Ανυπόμονο.

Για να πάει την ξεφτίλα και την ντροπή μια σκάλα παραπάνω, στην κορνίζα ήταν και ιδιόχειρη αφιέρωση του Μητροπολίτη προς τον Αλέξη Τσίπρα, αδιαφορώντας για τα εγκλήματα και τους βιασμούς ανηλίκων που διέπραξε ο ακροαριστερός Βελουχιώτης. 

«Ομολογώ ότι δεν περίμενα να έχω τέτοια έκπληξη», δήλωσε χαμογελώντας ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης που ενθουσιάστηκε με το δώρο.

Δείτε το βίντεο από το τοπικό σάιτ LamiaReport:





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου