Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022

Ο Τσίπρας με μειωμένο καταλογισμό, σε απόγνωση έπιασε την πανδημία μήπως κερδίσει αρνητές

 


Δεν του βγήκε η απάτη με τις υποκλοπές στην οποία είναι ενορχηστρωτής και αυτό φάνηκε απο το αποτέλεσμα και είπε να πιάσει και πάλι την πανδημία.

Ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας στην ιστορία της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρα, μιλώντας στη Βουλή για το νομοσχέδιο που αφορά στη μεταρρύθμιση του ΕΣΥ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «έχει στην πλάτη της 35.000 θανάτους», δηλαδή τους θανάτους της πανδημίας.

Συγκεκριμένα και σε απόγνωση που τον έχουν απαξιώσει οι πολίτες και κοιτάζοντας τους αρνητές είπε: «Ξέρετε, το χειρότερο είναι ότι δεν αλλάζετε μυαλά, παρά το γεγονός ότι έχετε στην πλάτη σας -έχω χάσει το μέτρημα-, αν δεν κάνω λάθος, κύριε υπουργέ, πάνω από 35.000 συμπολίτες μας που έχουν χάσει τη ζωή τους στην περίοδο της πανδημίας, πάνω από 35.000 νεκρούς, παρά το γεγονός ότι, όπως δήλωσε και ο κ. Τσιόδρας ο ίδιος, πριν από λίγες μέρες, έχετε αποτύχει παταγωδώς στη διαχείριση της πανδημίας.

Θέλω για άλλη μια φορά να αναρωτηθώ: αυτή η ατελείωτη αλυσίδα από χαμένες ανθρώπινες ζωές άραγε ήταν ένα τυχαίο γεγονός; Ηταν μοιραίο να συμβεί; Ξέρετε, συνεχίζεται αυτό και στις μέρες μας, παρά το γεγονός ότι δεν ασχολούμαστε. Διάβαζα προχθές, ότι την προηγούμενη εβδομάδα 118 άνθρωποι έφυγαν από τη ζωή. Ήταν μοιραίο που τόσες οικογένειες έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους;​».

Με λίγα λόγια ο Αλέξης Τσίπρας του αποδεδειγμένα μειωμένου καταλογισμού,  είπε εχθές στην βουλή, αυτά που είχε πει ο Κουρουμπλής πριν από ένα χρόνο και τον είχε διαγράψει δήθεν εξοργισμένος, και δείχνει για ακόμα μία φορά το πόσο φαιδρός και γελοίος είναι.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου