Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Η στιγμή που ο εκτελεστής ανοίγει πυρ στο μπαρ στη Νέα Σμύρνη μέσα σε κόσμο


 

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μπράβων της νύχτας οφείλεται το περιστατικό με τους δύο νεκρούς μετά από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής σε μπαρ στην πλατεία της Νέας Σμύρνης. 



Από το σημείο της επίθεσης οι αστυνομικοί συνέλεξαν πέντε κάλυκες των 9mm.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας μαυροντυμένος κακοποιός που φορούσε χειρουργική μάσκα εισέβαλε στον εξωτερικό χώρο του μπαρ και κατευθύνθηκε σε ένα από τα τραπέζια όπου κάθονταν δύο άτομα αλβανικής καταγωγής και άνοιξε πυρ εναντίον τους. 

Ο ένας από τους δύο δέχθηκε δύο σφαίρες στο κεφάλι και άφησε επιτόπου την τελευταία του πνοή ενώ ο δεύτερος άνδρας πυροβολήθηκε μία φορά στο στήθος και πέθανε αργότερα στο νοσοκομείο. Κατά τη διάρκεια του περιστατικού τραυματίστηκε και μία κοπέλα στην κοιλιακή χώρα η οποία καθόταν σε διπλανό τραπέζι και χειρουργείται στην σπονδυλική στήλη.


Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ., το ένα από τα δύο θύματα ήταν γνωστός μπράβος ο οποίος δρούσε στην περιοχή και είχε το ρόλο του "εισπράκτορα" σε κύκλωμα που πουλά προστασία στα μαγαζιά της πλατείας.



Δεν έκανε κουμάντο στη νύχτα αλλά λειτουργούσε ως "μπροστινός" νονών της νύχτας που λυμαίνονται τα νυχτερινά μαγαζιά της Νέας Σμύρνης.

Το τελευταίο διάστημα, το θύμα άλλαζε συχνά οχήματα κυκλοφορώντας πότε με γρήγορα αυτοκίνητα και πότε με μηχανές μεγάλου κυβισμού.

Ο νεκρός Αλβανός κακοποιός, είχε ανοιχτά μέτωπα με αποτέλεσμα να βρεθεί νεκρός από τις σφαίρες του μασκοφόρου εκτελεστή.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου