Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Ο ΣΥΡΙΖΑ που προστατεύει κάθε είδους κακοποιό αμόλησε τον Σπίρτζη να κάνει αντιπολίτευση

 


Δεν θα αναφέρουμε όλη την φαιδρή ανακοίνωση του Χρήστου Σπίρτζη γιατί είναι προκλητική προς την κοινωνία.

Απλά θα θυμίσουμε ότι καθ΄όλη την διάρκεια διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε προκλητικές αλλαγές στον ποινικό κώδικα ,για να ευνοηθούν σύντροφοι κακοποιοί, ώστε να πέφτουν χαμηλά στις ποινές και για να έχουν γρήγορες αποφυλακίσεις.

Να θυμίσουμε επίσης ότι σκληροί κακοποιοί αποφυλακίζονταν κάνοντας χρήση τους νέους νόμους ΣΥΡΙΖΑ, και βγαίνοντας διέπρατταν χειρότερα εγκλήματα σε βάρος πολιτών, γιατί ήξεραν ότι σε ενδεχόμενη σύλληψη τους θα έπεφταν χαμηλά και θα αποφυλακίζονταν γρήγορα.

Να θυμίσουμε την πρόσφατη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στους Ρομά, και με εντολή τοθυ κόμματος ακροαριστεροί κακοποιοί οργάνωναν Ρομά να διαπράττουν εγκλήματα κατά των πολιτών και των περιουσιών τους. Όπως και να πυροβολούν αστυνομικούς στέλνοντας αρκετούς στο νοσοκομείο!! Αυτός ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ότι ανησυχεί για το έγκλημα!!



Σχολιάζει λοιπόν ο φαιδρός Χρήστος Σπίρτζης, και οπαδός του εκτελεστή βιαστή παιδεραστή δολοφόνου Άρη Βελουχιώτη, που ο Τσίπρας τον έχει και τομεάρχη προστασίας του πολίτη «Για μια ακόμη φορά, όπλα και πυροβολισμοί στην καρδιά του αστικού ιστού, μπροστά σε ανυποψίαστους πολίτες, οικογένειες και μικρά παιδιά», αναφερόμενος στο αιματηρό περιστατικό της Νέας Σμύρνης.

Ποιος ο Σπίρτζης;;; Ποιος ο ΣΥΡΙΖΑ;;; Που είναι πρώτο κόμμα στις φυλακές όλης της χώρας!!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου