Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

ΗΠΑ: Έχασε ο Τούρκος τηλεγιατρός Μεχμέτ Όζ - Στεναχώρια σε Ερντογάν - Τσίπρα που δεν βγήκε ο εκλεκτός

 



Χωρίς ελπίδα πλέον ο Ερντογάν και ο Αλέξης Τσίπρας που στέκεται δίπλα στον Τούρκο, γιατί ο Δρ. Μεχμέτ Όζ, έχασε από τον Δημοκρατικό αντίπαλο του, Τζον Φέττερμαν.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα χαιρόταν γιατί θα είχε να λέει ότι ο Μητσοτάκης απέτυχε στην Αμερική, και άλλες τέτοιες ανθελληνικές προκλητικές ακροαριστερές κορώνες που εξυπηρετούν το αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δυστυχώς για την ακροαριστερά που συμπλέει μαζί με καθεστώτα όπως ο Ερντογάν και ακροδεξιούς όπως ο Ντόναλντ Τράμπ, ευτυχώς όμως για την Ελλάδα, δεν τους έκατσε.

Η ήττα αυτή του φιλότουρκου είναι είναι τεράστια για τα συμφέροντα της Ελλάδας και της Κύπρου, αλλά και της ίδιας της Αμερικής.

Ο Μεχμέτ Όζ ήταν ο εκλεκτός του Ταγίπ Ερντογάν, αλλά και του Ντόναλντ Τραμπ.

Εάν κέρδιζε ο Όζ, ένας ξένος υπήκοος και πράκτορας ενός ξένου ηγέτη, θα είχε θέση στην Γερουσία των Ηνωμένων Πολιτειών, απ’ όπου θα προωθούσε τα συμφέροντα ενός αυταρχικού Τούρκου καθεστωτικού και το χειρότερο ισλαμιστή.

Για την Ελλάδα και την Κύπρο είναι σίγουρα μία μεγάλη νίκη, γιατί ο Μεχμέτ θα ήταν σε διατεταγμένη αποστολή στην Γερουσία ώστε να περάσει τα συμφέροντα του Τούρκου και να κάνει την ζωή των Ελλήνων και της Ελλάδας δύσκολη, κάτι που ήθελε και ο Αλέξης Τσίπρας.

Ήδη έχουν επανεκλεγεί οι ελληνοαμερικανοί, Κρις Πάππας, η Νικόλ Μαλλιωτάκη, ο Τζόν Σαρμπάνης, Γκάς Μπιλιράκης. Σύμφωνα με πληροφορίες όλοι οι υποστηρικτές της Ελλάδας και της Κύπρου, σχεδόν το σύνολο των φιλελλήνων νομοθετών, θα βρίσκονται ξανά στα έδρανα της Βουλής και της Γερουσίας.

Είναι σημαντικό ότι εκλέχθηκε και ο Ρόμπερτ Μενέντεζ τζούνιορ, ο υιός του γερουσιαστή Ρόμπερτ Μενέντεζ που είναι εξίσου φιλέλληνας με τον πατέρα του.

Τα καλύτερα συνεχίζουν για την Ελλάδα μας, με σύμμαχο την Αμερική, μακριά από Ερντογάν και Αλέξη Τσίπρα



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου