Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

Ακροαριστεροί κακοποιοί εκτόξευσαν δολοφονικές μολότοφ και στην Θεσσαλονίκη

 


Ακροαριστεροί με συγκεκριμένες εντολές από το γνωστό κόμμα της αντιπολίτευσης, που προσπάθησε τις προηγούμενες ημέρες να καπηλευτεί την σημερινή πανελλαδική απεργία, την αμαυρώνουν με δολοφονικές επιθέσεις με μολότοφ.

Σε πεδίο «μάχης» μετατράπηκε για άλλη μια φορά  το κέντρο τη Θεσσαλονίκης, όταν ακροαριστεροί που συμμετείχαν στην πορεία του αντιεξουσιαστικου χώρου επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις των ΜΑΤ, με δολοφονικές μολότοφ.

Όλα ξεκίνησαν στις 12.30 πλησίον της Ρωμαϊκής Αγοράς, όταν ομάδα ακροαριστερών κακοποιών με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ, πέτρες και άλλα αντικείμενα στις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν επί της οδού Αγίου Δημητρίου.

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν κυνηγητό στα στενά της Φιλίππου, στην πλατεία Δικαστηρίων και τα επεισόδια έληξαν στην οδό Εγνατία με τους ακροαριστερούς κακοποιούς να εξαφανίζονται.



Αστυνομικοί της ομάδα ΔΡΑΣΗ κατάφεραν να εντοπίσουν οκτώ ακροαριστερούς νεαρούς που κρίθηκαν ύποπτοι για συμμετοχή στα επεισόδια και πλησίασαν για να τους ελέγξουν. Στη θέα των αστυνομικών τα άτομα έτρεξαν και μπήκαν σε δύο εμπορικά καταστήματα της οδού Εγνατία προκειμένου να γλιτώσουν, ωστόσο οι αστυνομικοί συνέχισαν να τους κυνηγούν και κατάφεραν να προχωρήσουν στην προσαγωγή τους.

Οι ακροαριστεροί κακοποιοί προκάλεσαν φθορές και σε ένα εμπορικό κατάστημα αθώου πολίτη της Τσιμισκή, έσπασαν κάμερες ασφαλείας και βιτρίνα τράπεζας.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου