Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Όπως ελέγχονται οι ΜΚΟ για κακουργήματα πρέπει να ελεγχθούν και ΣΥΡΙΖΑ - Τσίπρας για εμπλοκή

 


Η δράση του κυκλώματος των ΜΚΟ, από το 2015 έως το 2019, και με τις ευχές του ΣΥΡΙΖΑ και τη στήριξη του Αλέξη Τσίπρα ήταν συνεχείς ανεξέλεγκτη, και τα εκατομμύρια που έπεφταν σε τσέπες κάποιων και όχι για τον σκοπό που δήθεν επιτελούσαν, ήταν ασύλληπτα.

Η δράση αυτών των κυκλωμάτων είναι γνωστή κι έχει ελεγχθεί και από την OLAF, και μέσα στον έλεγχο περιέχονται και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα.

Ενδεικτικό της μπίζνας που είχαν στήσει οι ΜΚΟ με τις ευχές του ΣΥΡΙΖΑ, είναι όταν η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας  κάλεσε τις ΜΚΟ να εγγραφούν στο σχετικό μητρώο που δημιουργήθηκε και δεν υπήρχε, προσκομίζοντας στοιχειώδη αποδεικτικά έγγραφα, η μεγάλη πλειοψηφία των ΜΚΟ «εξαφανίστηκε», και τα στελέχη που κρύβονταν πίσω από αυτές κρύφτηκαν για να μην αποκαλυφθούν και αποκαλύψουν και άλλους συντρόφους.

Η περίπτωση της Human Rights 360, είχε καθαρή ανθεληνική στάση και ενεπλάκη στα εθνικά θέματα της χώρας βοηθώντας την τουρκική προπαγάνδα, σε μια φάση που η Τουρκία επιδίωξε και πάλι την εργαλειοποίηση του μεταναστευτικού, για να κάνει κακό στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Το στήσιμο με τους 38 μετανάστες του Εβρου και της δήθεν «νεκρής Μαρίας» ξεφτίλισαν την Ελλάδα στο εξωτερικό, και μάλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ λές και ήταν σε άμεση συνεργασία με την ΜΚΟ, υιοθέτησε χωρίς ενδοιασμούς το fake new και με «αρχηγό» το Spiegel, ξεκίνησε μια άνευ προηγουμένου προσπάθεια δυσφήμισης της Ελλάδας ως χώρας υποδείγματος της καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και πρός όφελος της Τουρκίας για να κάνουν κακό στον Έλληνα πρωθυπουργό. 

Ξένα ΜΜΕ με στημένα fake news ξεφτίλιζαν την Ελλάδα, με άθρα δήθεν «ερευνητών» δημοσιογράφων, που φέρονται να έχουν άμεσες ή έμμεσες σχέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ και να ελέγχονται απο τον βόθρο της Κουμουνδούρου και τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο φαιδρός ανθέλληνας Α. Τσίπρας έκανε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter για το δήθεν νεκρό κοριτσάκι, ο φαιδρός και ακατάλληλος τομεάρχης Εξωτερικών του κόμματος, Γ. Κατρούγκαλος, έκανε το ίδιο με fake μηνύματα,  οι φαιδροί ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Κούλογλου, Αρβανίτης και Παπαδημούλης, κατήγγειλαν την Ελλάδα στο Ευρωκοινοβούλιο και σε άλλα ευρωπαϊκά όργανα και φόρα και ζητούσαν την τιμωρία της χώρας για τα ψέματα που είχαν στήσει οι ίδιοι.

Πριν από λίγες μέρες μαθαίνοντας το Spiegel ότι το πόρισμα έχει πάει στον εισαγγελέα, κατέβασε αιφνιδίως από την ιστοσελίδα του όλα τα άρθρα και τα δήθεν «ρεπορτάζ» που αφορούσαν στο καραμπινάτο fake new με στόχο την Ελλάδα και την Ελληνική κυβέρνηση. Το γεγονός σχολιάστηκε με ιδιαίτερα δηκτικό, αλλά και σαρκαστικό τρόπο και από άλλα γερμανικά ΜΜΕ, όπως η Frankfurter Allgemeine Zeitung, η FAZ, η Bild, η Tagesspiegel και το Focus.

Και στην Ελλάδα, κανένας φαιδρός ανθέλληνας Συριζαίος μέχρι στιγμής, δεν έχει ζητήσει συγνώμη για το κακό που πήγε να κάνει για ακόμα μία φορά στην χώρα, με πρώτο νούμερο τον τουρκόφιλο ανθέλληνα Αλέξη Τσίπρα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου