Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Μόνο ένας ψυχοπαθής θα έλεγε αυτό που είπε ο Σπίρτζης για όσα συμβαίνουν στην Κιβωτό

 



Στον ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστό ότι δεν έχουν ίχνος ηθικής και δεν διαθέτουν ούτε λίγη σοβαρότητα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να γελοιοποιούνται περισσότερο στην κοινωνία που εξοργίζεται και δεν τους παρακολουθεί.

Όποιος ψυχίατρος ακούσει το νέο αφήγημα του Χρήστου Σπίρτζη θα τον συμβούλευε να αρχίσει τις θεραπείες μήπως γίνει καλά, αλλά τι να περιμένεις απο κάποιον που έχει στο γραφείο του τον παιδεραστή, παιδοβιαστή, σφαγέα, δολοφόνο Άρη Βελουχιώτη

Ο φαιδρός Χρήστος Σπίρτζης στηριζόμενος σε ένα δημοσίευμα κατευθυνόμενο όπως τόσα άλλα στημένα του ΣΥΡΙΖΑ που προσπαθούν να εκθέσουν την κυβέρνηση και την χώρα, υποστηρίζει πως η κυβέρνηση και πιο συγκεκριμένα ο ίδιος ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη γνώριζε για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου και τις καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και το κρατούσε… μυστικό προκειμένου να το χρησιμοποιήσει ως «αντιπερισπασμό» για το θέμα των παρακολουθήσεων. 

Αυτό σκέφτηκε να πει το διαταραγμένο μυαλό του Χρήστου Σπίρτζη, θεωρώντας ότι θα κάνει καλό στην εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά προβλημάτισε περισσότερο τον κόσμο που τους ακούει να λένε ότι ηλιθιότητα τους κατεβαίνει στο κεφάλι, γιατί δεν έχουν ούτε ηθική ούτε μέτρο

Με λίγα λόγια αυτός ο φαιδρός και ανήθικος Χρήστος Σπίρτζης χωρίς ίχνος ευαισθησίας σε τόσο σοβαρό θέμα, κάνει λόγο για παιδιά που επί σειρά μηνών έμειναν ανυπεράσπιστα προκειμένου να χρησιμοποιηθεί η υπόθεση αυτή για να καλύψει άλλα ζητήματα.

Η φαιδρότητα του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά του Χρήστου Σπίρτζη ανάγκασε την ΕΛ.ΑΣ. να απαντήσει και να δώσει τέλος στο αφήγημα του τσίρκου της αντιπολίτευσης.

Τι απάντησε η ΕΛΑΣ. Ότι: «Την 3 Σεπτεμβρίου 2022, διαβιβάσθηκε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, παραγγελία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, ώστε να διερευνηθούν καταγγελίες που είχαν υποβληθεί στον Συνήγορο του Πολίτη.

Στο πλαίσιο αυτό, η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, προέβη στις απαραίτητες προανακριτικές πράξεις προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι μάρτυρες ώστε να προσέλθουν για κατάθεση και το προανακριτικό υλικό, υποβλήθηκε την 18 Νοέμβριου 2022, στην παραγγέλουσα Αρχή.

Συνεπώς σημερινό δημοσίευμα εφημερίδας, το οποίο αναφέρεται στον τρόπο χειρισμού της υπόθεσης, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα»



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου