Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Συνελήφθη ο πατέρας για την φωτιά στον Κολωνό - Χαροπαλεύει ο 5χρονος



Στη σύλληψη του πατέρα της οικογένειας, το σπίτι της οποίας τυλίχθηκε στις φλόγες στον Κολωνό το βράδυ της Κυριακής τραυματίζοντας σοβαρά ένα 5χρονο παιδί, προχώρησαν οι Αρχές.

Ο πατέρας του παιδιού κλήθηκε ξανά για κατάθεση σήμερα το πρωί της Δευτέρας, για να δώσει νέες εξηγήσεις για τα αίτια κάτω από τα οποία ξέσπασε η φωτιά στο διαμέρισμα του Κολωνού αλλά δεν έπεισε και συνελήφθη.

Ο πατέρας του 5χρονου φέρεται να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και αρχικά είπε στους πυροσβέστες ότι ήταν στην είσοδο του κτηρίου για να ξεκουραστεί από την εργασία στις ελιές αλλά στη συνέχεια τους είπε ότι ήταν στο διαμέρισμα και έβγαλε τα παιδιά ο ίδιος.

Η εκτίμηση της πυροσβεστικής είναι πως ο 7χρονος ίσως, παίζοντας με τον αναπτήρα, να ξεκίνησε μια μικρής έκτασης φωτιά σε διάδρομο του σπιτιού και ο καπνός γέμισε πολύ γρήγορα το χώρο, με αποτέλεσμα ο 5χρονος να εισπνεύσει μεγάλη ποσότητα.

Διασωληνωμένο και σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται το 5χρονο παιδί.

Το αγόρι ηλικίας 5 ετών παρελήφθη από το ΕΚΑΒ και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αττικόν, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα άλλα δύο αγόρια ηλικίας 8 και 12 ετών μεταφέρθηκαν κι αυτά προληπτικά στο νοσοκομείο.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου