Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Λύσσαξε με την ανταπόκριση του κόσμου για το Μετρό το κόμμα των μουσαμάδων ΣΥΡΙΖΑ

 


Η ανικανότητα τους, η ανεπάρκεια τους, και η φαιδρότητα που τους διακρίνει δεν τους αφήνει να δουν καθαρά στον ΣΥΡΙΖΑ ότι ξεφτιλίστηκαν με το Μετρό Θεσσαλονίκης και τους μουσαμάδες και η Νέα Δημοκρατία το έκανε πράξη με αποδείξεις.

Η λύσσα των Παππά και Γιαννούλη φαίνεται στην ανακοίνωση που έκαναν, για να απαξιώσουν την αλήθεια και το έργο της Νέας Δημοκρατίας, και μάλιστα δεν βλέπουν ούτε τα έργα στο Ελληνικό, αφού κάνουν λογοπαίγνιο και για τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Η ανακοίνωση του υπόδικου στο ειδικό δικαστήριο και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά και του φαιδρού Χρήστου Γιαννούλη που γελάει ο κόσμος μαζί του :

«Ο κ. Καραμανλής ζήλεψε, προφανώς, τις... επιτυχίες του κ. Γεωργιάδη στο Ελληνικό», αναφέρουν οι φαιδροί Νίκος Παππάς και Χρήστος Γιαννούλης σχετικά με σχόλιο του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών για το μετρό Θεσσαλονίκης.

Και συνεχίζουν λέγοντας το ακατάληπτο και Συριζαίικο κακίας και κακομοιριάς «όσο τα έργα βαλτώνουν, η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα δημιουργεί ‘αξιοθέατα', θα ανοίγει τις πόρτες στον κόσμο, θα στήνει φιέστες».

Συνεχίζουν για να ξεφτιλιστούν περισσότερο αναφέρουν ψέματα και γελοιότητες «το μετρό Θεσσαλονίκης θα έπρεπε να είναι ήδη σε λειτουργία», όμως «η ‘απάντηση' της κυβέρνησης Μητσοτάκη, για την οποία επαίρεται ο κ. Καραμανλής περιλαμβάνει: ‘Εκτροχιασμό' και καθυστέρηση του έργου για τουλάχιστον τέσσερα χρόνια. Αποζημιώσεις εκατομμυρίων ευρώ στον ανάδοχο. Βίαιο τεμαχισμό και απόσπαση των αρχαιοτήτων του σταθμού Βενιζέλου».

«Ο λαός της Θεσσαλονίκης ξέρει τι έγινε επί Ν.Δ.», τονίζουν οι κ.κ. Παππάς και Γιαννούλης, αδιαφορώντας ότι ο λαός της Θεσσαλονίκης συγκρίνει τον μουσαμά του ΣΥΡΙΖΑ με την πραγματικότητα και θα το δουν στις εκλογές.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου