Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Το αντίο της μητέρας της 21χρονης Εμμανουέλας -«Θα σε αγαπώ όσο ζω και αναπνέω»

 


Με δύο συγκινητικά μηνύματα στα σόσιαλ η μητέρα της 21χρονης Εμμανουέλας που έχασε τη ζωή της στη Θεσσαλονίκη, από τον Αλβανό οδηγό που την παρέσυρε και στη συνέχεια την εγκατέλειψε, αποχαιρέτησε το παιδί της.

Η μητέρα της πόσταρε ένα μήνυμα με δύο φωτογραφίες της 21χρονης φοιτήτριας, που σήμερα άφησε την τελευταία της πνοή μετά από μάχη πέντε ημερών στην εντατική, αναρτώντας μία μαντινάδα, στην οποία αποχαιρετά την κόρη της…


Σε μία δεύτερη ανάρτηση, όπου έβαλε και μία κοινή τους φωτογραφία στο προφίλ της, αναφέρει: «Σ αγαπώ ως τον ουρανό και πίσω και θα σε αγαπώ όσο ζω και αναπνέω».



Η μητέρα του θύματος, λίγο μετά τον θάνατό της, έκανε γνωστό πως η οικογένεια αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά της ώστε να σωθούν άλλες ζωές.

Αύριο ο 26χρονος Αλβανός κακοποιός και οδηγός του αυτοκινήτου θα εμφανιστεί στον ανακριτή.

Ο οδηγός του οχήματος κρατείται στην υπηρεσία Αλλοδαπών καθώς δεν διαθέτει έγγραφα άδειας παραμονής, ενώ όπως αποκαλύφθηκε, μετά την κατάθεσή του στο τμήμα (όπου παραδόθηκε) στερούνταν και άδειας διπλώματος οδήγησης.

Σε βάρος τους είχε απαγγελθεί ποινική δίωξη κακουργηματική χαρακτήρα, ενώ μετά την σημερινή είδηση του θανάτου της νεαρής φοιτήτριας, η δίωξη αναμένεται να διαφοροποιηθεί.

Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν την στιγμή που χτύπησε την νεαρή φοιτήτρια και ήταν θέμα χρόνου να φτάσουν οι αρχές στα ίχνη του.

Οταν ο ίδιος εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα, αρχικά ο θρασύτατος κακοποιός πήγε να «χρεώσει» το ατύχημα στην άτυχη φοιτήτρια, ενώ όταν τον ρώτησαν γιατί την εγκατέλειψε, ανέφερε ότι φοβήθηκε να μην τον απελάσουν καθώς δεν είχε άδεια παραμονής. Στην πορεία αποκαλύφθηκε πως δεν είχε ούτε δίπλωμα οδήγησης...

Μάλιστα, όπως αποδείχθηκε, εγκατέλειψε μετά το δυστύχημα το αυτοκίνητό του σε ερημική περιοχή και αφαίρεσε τις πινακίδες, θεωρώντας πως δεν θα τον βρουν, και επιχείρησε να εξαφανιστεί.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου