Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

Άθλιο παραλήρημα του "προέδρου" των Σύρων για την "Κιβωτό του Κόσμου" για λίγα λεπτά δημοσιότητας

 


Ένα ζευγάρι Σύρων εμφανίστηκε στην Κιβωτό του Κόσμου ζητώντας πίσω τα παιδιά του, χωρίς να λένε σε κανένα ποιος είναι ο λόγος που τους τα πήραν.

Μαζί τους ήταν και κάποιος Ανουάρ Μπάκρι, που δηλώνει γενικός γραμματέας της Ένωσης Σύρων Ελλάδος και βρέθηκε στον Κολωνό μαζί με γονείς, από τους οποίους είχαν απομακρυνθεί τα τέσσερα παιδιά τους και για λόγο που δεν γνωρίζουμε.

Οι γονείς των παιδιών που με εισαγγελική παραγγελία τους έχουν πάρει τα παιδιά, μαζί με τον με τον Μπακρί βρέθηκαν έξω από το κτήριο και έσπασαν την πόρτα χωρίς να συλληφθούν, ζητώντας να επιστρέψουν τα τέσσερα παιδιά. «Τα παιδιά μας! Τα παιδιά μας θέλουμε να δούμε, τα έχουν φυλακή!» είπε ο Ανουάρ Μπάκρι χωρίς να λέει σε κανένα γιατί βρίσκονται στην δομή.

Σε ερώτηση γιατί έχουν απομακρυνθεί τα παιδιά ο Μπάκρι δεν είπε αντίθετα άρχισε να βρίζει «για τον κακό τους τον καιρό, για να τα πουλήσουν. Υιοθεσίες εκεί είναι όλη η ιστορία. Για να τα πουλήσουν με εκατομμύρια. Ιδιόκτητο είναι το κτήριο αυτού του σατανά του Παπανικολάου αυτό το κτήριο, πού τα βρήκε τα λεφτά; Θα τα πούμε όλα κάποια στιγμή δεν θα αφήσουμε τίποτα να μην βγει στο φως». Οπως είπε ο Σύριος, τα τέσσερα παιδιά δεν γνωρίζονται μεταξύ τους «τους έχουν χωρίσει, δύο στην Καλαμάτα και τα πλάκωσαν στο ξύλο, του ενός του σπάσανε το χεράκι. Γ@@@ την πίστη τους! Αυτοί δεν έχουν πίστη είναι πίστη του σατανά, γι αυτό βρίζω. Είναι απίστευτα πράγματα αυτά. Πού βρισκόμαστε στη ζούγκλα; Είπαμε σεβόμαστε τη χώρα που μας φιλοξενεί αλλά όχι να μας πάρουν τα χέρια μας…».

«Μας πήραν τα παιδιά μας, μας τα χτυπάνε, τα βιάζουνε» είπε ο Ανουάρ Μπάκρι χωρίς να καταθέσει ούτε ένα στοιχείο και χωρίς να έχει απευθυνθεί στην δικαιοσύνη και μάλιστα είπε πώς τα είχαν σε κλουβιά για παπαγάλους.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου