Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

Σύσκεψη στο Μαξίμου σήμερα υπό τον Πρωθυπουργό για την "Κιβωτό του κόσμου"

 


Το θέμα των καταγγελιών δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν αληθεύουν η όχι!! Η τηλεδίκες συνεχίζονται χωρίς να περιμένουν την δικαιοσύνη. Όλοι έχουν αποφασίσει για την ενοχή των ανθρώπων της "Κιβωτού του κόσμου" χωρίς να ακούσουν την έρευνα της δικαιοσύνης.

Εκτακτη σύσκεψη συγκαλείται σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου μετά τις καταγγελίες για την «Κιβωτό του Κόσμου» και θα ανοίξει μία σοβαρή συζήτηση για της προνοιακές δομές γενικότερα και την λειτουργία τους. 

Επί τάπητος θα τεθούν οι προνοιακές δομές και η «Κιβωτός του Κόσμου», που βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας τις τελευταίες ημέρες μετά από όσα σοκαριστικά βλέπουν το φως της δημοσιότητας και ακόμα δεν έχουν ξεκαθαρίσει πόσα από αυτά είναι αλήθεια.

Κυβερνητικοί παράγοντες επισημαίνουν ότι «η Δικαιοσύνη είναι πλέον αρμόδια για τη διερεύνηση των καταγγελιών για σεξουαλική κακοποίηση και βάναυση συμπεριφορά εναντίον του επικεφαλής της δομής π. Αντωνίου και άλλων στελεχών της “Κιβωτού”. Αν χρειαστεί να υπάρξει μια κίνηση στήριξης, αυτή θα γίνει μέχρι να προχωρήσει ο στόχος της αποϊδρυματοποίησης και της ενίσχυσης του θεσμού των αναδόχων».

Εν τω μεταξύ, σήμερα ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Αντώνης Ελευθεριανός, θα αναθέσει το φάκελο της υπόθεσης σε εισαγγελείς Ανηλίκων για να διαλευκανθεί η υπόθεση ώστε να σταματήσουν οι τηλεδίκες.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου