Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

Ανίκανος να κάνει εποικοδομητική αντιπολίτευση συνεχίζει την στημένη σκανδαλολογία

 



Τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν τον ενδιαφέρει εάν έχει αποκαλυφθεί το σχέδιο πετάξτε λάσπη στον Μητσοτάκη, δεν τους ενδιαφέρει εάν έχει αποκαλυφθεί η απάτη, ότι δεν υπάρχουν στοιχεία για τις κατηγορίες όπως ομολόγησε ο Μαντζουράνης, δεν τους αγγίζουν οι καταγγελίες της Φωτίου για επιχειρηματικά συμφέροντα που έχουν βάλει για μπροστινούς Τσίπρα - Βαξεβάνη.

Ανίκανος, ανθέλληνας και εθνικά επικίνδυνος ο Τσίπρας προσπαθεί να κερδίσει με την σκανδαλολογία την οποία δεν στήνει και καλά με αποτέλεσμα να ξεφτιλίζεται περισσότερο στον Ελληνικό λαό.

Η κυβέρνηση ξεκαθαρίζει ότι η ύπαρξη παράνομων λογισμικών στην Ελλάδα είναι πολύ πριν από το 2019 και ήταν όργανο της κυβέρνησης Τσίπρα, που αποδεδειγμένα παρακολουθούσε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι να εκτρέψει την πολιτική ζωή στη σκανδαλολογία, μέχρι τις επόμενες εθνικές εκλογές.

Είναι φαιδρό και χυδαίο ο Αλέξης Τσίπρας  να επιμένει και να προσπαθεί να πείσει την κοινή γνώμη ότι υπάρχει σκάνδαλο με εγκέφαλο το Μαξίμου και βασικό ένοχο τον πρωθυπουργό, χωρίς να υπάρχουν στοιχεία, και αυτό δείχνει ότι υπάρχει έλλειμα αδυναμίας άσκησης αντιπολίτευσης από τον ΣΥΡΙΖΑ, και τον τελειωμένο πολιτικά αρχηγό του που προσπαθεί να επιβιώσει.

Η τελευταία ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου

«Με πρωτοστάτη τον κ. Βαξεβάνη, ο οποίος έχει ως αρχή του πως οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί είναι πραγματικό, εξακολουθεί σε συνέχειες δημοσίευση στον Τύπο διαφόρων μυθιστορημάτων γύρω από την υπόθεση των λογισμικών παρακολούθησης και των επισυνδέσεων… Για άλλη μία εβδομάδα αναπτύσσονται ευφάνταστοι ισχυρισμοί, δίχως κανένα απολύτως στοιχείο και τεκμήριο. Αυτή την εβδομάδα τα μυθιστορήματα είναι διανθισμένα και με «ιστορίες κατασκόπων, οι οποίοι, αφού προηγουμένως επηρέασαν τις εσωκομματικές εκλογές στη Ν.Δ., στη συνέχεια, ούτε λίγο ούτε πολύ, οδήγησαν σχεδόν με το ζόρι τον κ. Τσίπρα σε κότερο, δύο εβδομάδες μετά την τραγωδία στο Μάτι, προκειμένου να τον φωτογραφίσουν», δήλωσε χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, ο οποίος πάντως τόνισε ότι «η διερεύνηση όλων των ισχυρισμών και των εξιστορήσεων που δημοσιεύονται είναι έργο και υποχρέωση της Δικαιοσύνης».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου