Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Ακροαριστεροί σύντροφοι κακοποιοί τα έσπασαν σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα

 


Δεν είναι κρυφό ότι ακροαριστερές ομάδες κακοποιών και αντιεξουσιαστές γενικότερα, εντάσσονται στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ και εκτελούν πολλές φορές εντολές του κόμματος.

Εχθές οι ακροαριστεροί κακοποιοί προσπάθησαν να δολοφονήσουν αστυνομικούς στην Θεσσαλονίκη πετώντας μολότοφ εναντίον τους.



Με ορμητήριο την Πολυτεχνική Σχολή, ομάδες ακροαριστερών κουκουλοφόρων συγκρούστηκαν με δυνάμεις της αστυνομίας, ρίχνοντας βόμβες μολότοφ, πυροτεχνήματα, πέτρες, μάρμαρα κι άλλα αντικείμενα. Οι αστυνομικοί απάντησαν με χρήση χημικών και κρότου λάμψης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Πέντε συλλήψεις, 87 προσαγωγές, και ζημιές στη Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ, είναι ο απολογισμός των χθεσινών επεισοδίων, μετά τις πορείες για την 49η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου την οποία αμαύρωσαν και πάλι οι ακροαριστεροί.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης, με τη δικογραφία να περιλαμβάνει σωρεία κακουργηματικών πράξεων.




Εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν και την Πάτρα, στη διάρκεια της πορείας για το Πολυτεχνείο.

Τα επεισόδια στην Πάτρα, σημειώθηκαν λίγο πριν από τις 8:00 το βράδυ στο κέντρο της Πάτρας, όταν ομάδα ακροαριστερών κακοποιών που συμμετείχαν στην πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου, η οποία είχε ξεκινήσει από το πρώην παράρτημα του Πανεπιστημίου, εκτόξευσε βόμβες μολότοφ εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων.

Ειδικότερα, η ομάδα των κακοποιών που βρίσκονταν στο τέλος της πορείας, ξεκίνησαν να εκτοξεύουν βόμβες μολότοφ όταν έφθασαν στην διασταύρωση των οδών Κορίνθου και Ερμού.

Οι αστυνομικές δυνάμεις που ακολουθούσαν, έκαναν χρήση χημικών, ενώ η ομάδα των ατόμων που εκτόξευσε τις βόμβες μολότοφ, κινήθηκε προς την περιοχή της Αγίας Σοφίας.

Παράλληλα, βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που εκτόξευσαν τις βόμβες μολότοφ.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου