Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Στήσανε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ να πει στον Τσίπρα "σε αδίκησα - δεν είσαι λαμόγιο αγαπάς την πατρίδα"

 


Με την ρετσινιά του πολιτικού απατεώνα, του ψεύτη, του λαμόγιου, άνθρωπο του υπόκοσμου, λάτρη Ερντογάν και Πούτιν, ανθέλληνα, και με καταγγελίες στελεχών του ότι τους παρακολουθούσε, πορεύεται και θέλει να κερδίσει και τις εκλογές.

Για να αντιμετωπίσει αυτές τις αλήθειες και για να παραπλανήσει από την πραγματικότητα του ποιος είναι πραγματικά, ο αμετανόητος πολιτικός απατεώνας, στήνει μέλη του κόμματος να λένε διάφορα αντίθετα από αυτά που λέει η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών, και πιστεύει έτσι ότι με στημένα θα αλλάξει την γνώμη του κόσμου.


Σε περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα, ο πολιτικός απατεώνας που δεν είναι η πρώτη φορά έστησε δήθεν τυχαίο και αυθόρμητο πολίτη να του πει "Σε αδίκησα - Αγαπάς την πατρίδα, δεν είσαι λαμόγιο".

Έλα όμως που αυτός όπως αποδείχθηκε, ήταν στημένος απο το κόμμα γιατί δεν υπάρχει κανένας σοβαρός πολίτης που να πεί τέτοιο ψέμα.

Ο δήθεν "αυθόρμητος" είναι ο πρόεδρος ΤΟΕΒ Νιγρίτας ο οποίος από το 2016 συμμετέχει σε εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό, ενώ επί 3 έτη βρίζει την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ο δήθεν αυθόρμητος έχει γράφει μέχρι και άρθρο στην Εφημερίδα των Συντακτών.

Ο Τσίπρας μυαλό δεν βάζει και ξεφτιλίζεται σε κάθε ευκαιρία.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου