Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

14χρονος παρενόχλησε σεξουαλικά 7χρονο και 13χρονη στο Παίδων

 



"Πάρκινγκ" παιδικών ψυχών το Παίδων, και τα περισσότερα με προβλήματα ψυχικής υγείας.

Ένα περιστατικό κακοποίησης μεταξύ ανηλίκων συνέβη στο νοσοκομείο Παίδων.

Ένα παιδί 7 ετών παραπονέθηκε στη μητέρα του, ότι ένας 14χρονος του επιτέθηκε και του έκανε χειρονομίες που παραπέμπουν σε σεξουαλική κακοποίηση στο προαύλιο του νοσοκομείο.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο 7χρονος στη μητέρα του, ο 14χρονος τον στρίμωξε σε μια τουαλέτα του νοσοκομείου και με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου προχώρησε σε ασελγείς πράξεις εις βάρος του, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει αν πρόκειται για βιασμό η παρενόχληση.

Στο νοσοκομείο "παρκάρουν" και παρατάνε οι κοινωνικές υπηρεσίες παιδιά που έχουν υποστεί κακοποίηση ή είναι από οικογένειες όπου υπήρχε ενδοοικογενειακή βία και βρίσκονται εκεί με εισαγγελική παραγγελία.

Η μητέρα ενημέρωσε τους γιατρούς αλλά και τους συγγενείς της. Το βράδυ της ίδιας μέρας μετέβη στο νοσοκομείο ο νονός του 7χρονου και μίλησε με το παιδάκι το οποίο αναγνώρισε τον 14χρονο, ο νονός χτύπησε το 14χρονο, και φεύγοντας ξυλοκόπησε και τον φύλακα του νοσοκομείου, ο οποίος προσπάθησε να τον αποτρέψει από αυτή την ενέργεια και την εισβολή στο παιδιατρικό νοσοκομείο.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως στους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ανηλίκων της ασφάλειας που χειρίζονται την υπόθεση, μια 13χρονη η οποία επίσης φιλοξενείτε στο «Παίδων» κατήγγειλε και τη δική της σεξουαλική κακοποίηση από τον 14χρονο, καταγγελίες που μαζί με του 7χρονου εξετάζονται.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου