Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022

Δεν βγήκε στον ΣΥΡΙΖΑ κάθε φαιδρή προσπάθεια να πλήξη την κυβέρνηση και σηκώνει το θέμα Πάτση


 

Ανίκανοι να κάνουν ουσιαστική και εποικοδομητική αντιπολίτευση, προσπαθούν να βρουν το οτιδήποτε μπορεί να πλήξη την εικόνα της κυβέρνησης, αδιαφορώντας για την εικόνα που έχει πλέον η Ελλάδα με την επιτυχημένη κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Στο θέμα Πάτση η κυβέρνηση ενήργησε γρήγορα, αλλά για τον ΣΥΡΙΖΑ που δεν έχει πολιτική ηθική και δεν έχει διαγράψει ούτε τα στελέχη του που είναι στο ειδικό δικαστήριο, είναι ένα καλό θέμα για να κάνει αντιπολίτευση.

Δεν τους έχει βγει τίποτα στην Κουμουνδούρου, ούτε το θέμα των παρακολουθήσεων, που τελικά είχε σαν αποτέλεσμα να γίνουν αποκαλύψεις για τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα που παρακολουθούσε μέσα από το Μαξίμου τα ίδια του τα στελέχη.

Δεν του βγαίνει η ακρίβεια, δεν του βγαίνει τίποτα από όσα στήνει για να αντιπολιτευθεί και τώρα βρήκε θέμα για να κάνει ότι είναι ηθικό κόμμα.

Η διαγραφή Πάτση, έχει βάλει σε εγρήγορση τον ακροαριστερό Ηλιόπουλο και τα τρόλ της Κουμουνδούρου, που ετοιμάζονται να στήσουν κατηγορίες και για άλλα στελέχη της κυβέρνησης μήπως κάνουν κάποια ζημιά στην εικόνα του πρωθυπουργού.

Δήλωνουν μάλιστα βέβαιοι με τα φαιδρά που ετοιμάζουν, πως τις επόμενες ημέρες, θα υπάρξουν συνεχείς αποκαλύψεις για την  δήθεν σήψη και τη δήθεν διαφθορά με τη διασπάθιση του δημόσιου χρήματος μέσω απευθείας αναθέσεων, γιατί αυτό εξυπηρετεί την Κουμουνδούρου. 

Για να θυμίσουμε το επιχείρησαν και άλλες φορές όταν ήταν κυβέρνηση, να προσάψουν κατηγορίες σε στελέχη της Ν.Δ., με την βοήθεια μάλιστα δικαστικών λειτουργών, αλλά είχαν αποτέλεσμα να οδηγηθούν δύο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο ειδικό δικαστήριο, χωρίς να έχουν διαγραφεί μέχρι σήμερα απο τον Αλέξη Τσίπρα, που δεν διαθέτει πολιτική ηθική.

Με λίγα λόγια έρχονται νέες φαιδρές ημέρες για τον ΣΥΡΙΖΑ και την αντιπολιτευτική του τακτική, και θα είναι τόσο αισχρές και φαιδρές ημέρες που θα σιχαθούν και θα απαξιώσουν περισσότερο οι πολίτες τον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου