Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022

Σε παράκρουση οι Τούρκοι μετά την συνάντηση Μητσοτάκη - Σόλτς

 


Οι Τούρκοι δεν μπορούν να αντέξουν και να χωνέψουν ότι η Ελλάδα είναι πλέον μια σοβαρή υπολογίσιμη χώρα, με πατριωτική κυβέρνηση.

Είχαν μάθει να τους κυνηγάει ο Κατρούγκαλος και να τους ικετεύει να μην κάνουν πόλεμο, και να έχει ο Ερντογάν του χεριού του τον εύκολο χωρίς ίχνος εθνικής περηφάνειας Αλέξη Τσίπρα.

Η οργή των Τούρκων φαίνεται σε κάθε διπλωματική κίνηση που κάνει ο Έλληνας πρωθυπουργός, και και εχθές η συνάντηση Μητσοτάκη - Σόλτς έκανε τους Τούρκους να ξεσαλώσουν με νέες απειλές.

Για την συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Γερμανό καγκελάριο, Όλαφ Σολτς η Τουρκία άρχισε τα «Η Ελλάδα παίζει με τη φωτιά», «Ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε πως τα γερμανικά τεθωρακισμένα θα μεταφερθούν στα σύνορα με την Τουρκία», «Σκανδαλώδεις δηλώσεις από τον Μητσοτάκη για την Τουρκία».

Συγκεκριμένα :

Hurriyet : «Σκανδαλώδεις δηλώσεις από τον Μητσοτάκη για την Τουρκία. Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας ισχυρίστηκε πως ο Ερντογάν δηλητηριάζει τον λαό του με ψέματα και πως τα νησιά δεν αποτελούν απειλή για την Τουρκία».

Sabah : «Η Ελλάδα επέστρεψε στις εργοστασιακές της ρυθμίσεις. Κατηγόρησε την Τουρκία στη Γερμανία. Ο Γερμανός Καγκελάριος τους υποστήριξε».

Milliyet : «Η Ελλάδα παίζει με τη φωτιά. Τα Γερμανικά άρματα μάχης πάνε στα σύνορα με την Τουρκία. Ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε πως τα γερμανικά τεθωρακισμένα θα μεταφερθούν στα σύνορα με την Τουρκία καθώς όπως δήλωσε εκεί είναι απαραίτητα».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου