Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

Ήταν θέμα χρόνου να φέρονται στον Πολάκη όπως φερόντουσαν στους συντρόφους της Χρυσής Αυγής

 


Δεν είναι η πρώτη φορά που αναγκάζονται στην βουλή να οδηγήσουν έξω βουλευτή. Όπως γινόταν με τους ακροδεξιούς βουλευτές της Χρυσής Αυγής, έτσι έγινε και με τον ακροαριστερό βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη. Έτσι και αλλιώς όλοι γνωρίζουν ότι ακροδεξιά και ακροαριστερά έχουν τις ίδιες συμπεριφορές.

Ένταση προκλήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής μεταξύ της Σοφίας Σακοράφα και του ακροαριστερού Παύλου Πολάκη με αποτέλεσμα η αντιπρόεδρος της Βουλής να ζητήσει από την φρουρά του κοινοβουλίου να απομακρύνει από την αίθουσα τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Παύλος Πολάκης διαφώνησε με τις απαντήσεις του Υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη για την υπόθεση του Κ. Μαραβέγια και άρχισε να φωνάζει όπως φώναζαν οι ακροδεξιοί της Χρυσής Αυγής παλαιότερα, προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση της προεδρεύουσας, Σοφίας Σακοράφα.

-Σακοράφα: «Κύριε συνάδελφε δεν είναι καφενείο η αίθουσα, έχετε κάνει καφενείο τη Βουλή, ορίστε μας».

- Πολάκης: «Ε μα δουλευόμαστε τώρα».

- Σακοράφα: «Κύριε Πολάκη, παρακαλώ πολύ. Μπορείτε να βγάλετε έξω τον κ. συνάδελφο; Από την αίθουσα;».

- Πολάκης: «Όχι δεν μπορούνε».

- Σακοράφα: «Μπορούνε. Η συμπεριφορά σας είναι απαράδεκτη για βουλευτή. Είστε υποχρεωμένος να τον ακούσετε όπως ακούνε και εσάς όλοι με τον τρόπο που μιλάτε».

- Πολάκης: «Μη κουνάτε το δάχτυλο».

- Σακοράφα: «Δεν κουνάω κανένα δάχτυλο. Πού νομίζετε ότι είστε; Στο κοινοβούλιο είστε όχι στο καφενείο του χωριού σας. Σας παρακαλώ πολύ».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου