Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

Τσίπρας στην βουλή - Ψέμα, παραπληροφόρηση, χυδαιότητα, ανευθυνότητα, πολιτική ανεπάρκεια

 



Οι πολίτες στην Ελλάδα, και όχι μόνο, έχουν καταλάβει την αθλιότητα του ΣΥΡΙΖΑ που προσπαθεί  να εκμεταλλευτεί την κρίση που έχει προκαλέσει στην ενέργεια και στις οικονομίες των χωρών η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Ο Αλέξης Τσίπρας αποδεικνύοντας ακόμα μία φορά το πόσο φαιδρός είναι, έκανε επερώτηση στον πρωθυπουργό για την ακρίβεια χωρίς να αναφέρει ούτε μία λέξη κατά της Ρωσίας που είναι και χρηματοδότης του κόμματος του από το 2015. 

Οι αναφορές του Αλέξη Τσίπρα για την ακρίβεια, εξόργισαν όσους σοβαρούς τον άκουγαν ειδικά όταν είπε ότι η μάνα που θα κόψει το φροντιστήριο του παιδιού για να αγοράσει το φαγητό, που δείχνει ότι αυτός ο επικίνδυνος για την Ελλάδα πολιτικός έχει μείνει στο 2014.

Ο φαιδρός αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, προσπάθησε επί 50 λεπτά χωρίς ούτε ένα κατηγορώ στον Βλαντιμίρ Πούτιν να περάσει στην κοινωνία ότι για την ακρίβεια φταίει ο Μητσοτάκης και όχι ο σύντροφος δικτάτορας Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο φαιδρός έφτασε στο σημείο να πει ότι στην πανδημία στην Ελλάδα υπήρξαν οι πιο πολλοί θάνατοι ανά εκατομμύριο κατοίκων παγκοσμίως, και δεν ντράπηκε ούτε στιγμή που το έλεγε, δεν έχει ίχνος ηθικής επάνω του.

Καμία αναφορά στον πόλεμο στην Ουκρανια και την εισβολή του δικτάτορα Πούτιν, ούτε μία λέξη ο ανθέλληνας πολιτικός, που δεν διατάζει να σπιλώσει την χώρα του για να ικανοποιήσει τον Ταγίπ Ερντογάν και να κάνει τον σύμμαχο στον Ρώσο δικτάτορα.

Εάν ήταν σοβαρός πολιτικός και όχι ένας κατά επάγγελμα φαιδρός ψεύτης, θα έβρισκε τρόπους να συμβάλει στην εποικοδομητική αντιπολίτευση για την αντιμετώπιση της παγκόσμιας κρίσης για την έκρηξη του πληθωρισμού και τις τιμές των προιόντων.

Αντίθετα απέδειξε και πάλι πώς ο λαικισμός και η πόλωση αποτελούν τον κεντρικό σχεδιασμό του στο δρόμο για τις εκλογές και είναι το σήμα κατατεθέν που έχει σιχαθεί ο κόσμος. 

Κορυφώνοντας το ψέμα είπε ότι δεν έρχονται επενδύσεις, ότι η χώρα δεν μπορεί να δανειστεί, και ότι δεν λαμβάνει επενδυτική βαθμίδα και κανένας δεν καταλαβαίνει γιατί επιδίδεται σε τόσο ψέμα την ώρα που ο κόσμος ακούει, διαβάζει και αντιλαμβάνεται ότι κάτι τέτοιο δεν υπάρχει πουθενά. Δέν είναι λίγοι αυτοί που αναρωτιούνται ποιος είναι τελικά ο ρόλος του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα; Ποια η σχέση τους με τον δικτάτορα Βλαντιμίρ Πούτιν και τον καθεστωτικό Τούρκο Ταγίπ Ερντογάν;

Σήμερα στην βουλή ήταν άλλη μία ημέρα ντροπής για τον ΣΥΡΙΖΑ και όσους τους ψηφίσουν ακόμα!!!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου