Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022

Αφωνία ΣΥΡΙΖΑ για την Τούρκικη προπαγάνδα με τους γυμνούς κακοποιημένους μετανάστες

 



Προκλητική αφωνία του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά του Αλέξη Τσίπρα για το περιστατικό με τους γυμνούς μετανάστες που εντοπίστηκαν εγκαταλελειμμένοι στον Εβρο και διασώθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών σε συνεργασία με το Frontex.

Η σχέση ΣΥΡΙΖΑ - Τσίπρα με το καθεστώς Ερντογάν δεν τους επιτρέπει κανένα σχόλιο ούτε για το σκηνικό κτηνωδίας που στήθηκε με ευθύνη της Αγκυρας.

Ψάχνουμε από εχθές και δεν βρίσκουμε δήλωση από, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, δημοσιογράφους του ΣΥΡΙΖΑ, ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ, ΜΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, που προσπάθησαν χυδαία να εμπλέξουν την Ελλάδα στο επεισόδιο με την δήθεν Ελληνική νησίδα που βρίσκονταν μετανάστες και μάλιστα υπήρχε δήθεν και ένα παιδάκι νεκρό που θάφτηκε σε εκείνο το μέρος.

Το ανησυχητικό είναι ότι μέχρι στιγμής δεν έχει τιμωρηθεί κανένας για αυτό το ανθελληνικό παραλήρημα κατά της Ελλάδας και υπέρ την προπαγάνδας της Τουρκίας.

Οι Τούρκοι συνεχίζουν να εργαλειοποιούν το μεταναστευτικό ζήτημα, οι ανθέλληνες του ΣΥΡΙΖΑ δεν βγάζουν άχνα ούτε τώρα που οι Τούρκοι ξεφτίλισαν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια 92 μεταναστών για να στήσουν και πάλι επεισόδιο.

Που είναι τώρα οι ξεφτίλα δήθεν δικαιωματιστές του ΣΥΡΙΖΑ; Ντροπή τους, είναι απλά ανθελληνικά σιχάματα, όργανα της τούρκικης προπαγάνδας!!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου