Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022

Καραγκιοζιλίκια και απειλές από τον Τσελίκ ότι θα έρθουν βράδυ και θα έχουν φάει λάδι

 


Τελικά το φάε λάδι και έλα βράδυ είναι αυτό που τους πρέπει στους Τούρκους!!

Ο προκλητικός εκπρόσωπος του Ερντογάν σημείωσε ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει συνδέσει την ασφάλεια της χώρας με άλλες χώρες.

«Ο Μητσοτάκης μιλά συνεχώς σαν αρχηγός κράτους άλλων χωρών. Τα θέματα θα διευθετηθούν ευκολότερα αν μείνουν μακριά από την προσέγγιση να γίνει το Αιγαίο ελληνική λίμνη. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη μοιάζει σαν να έχει έρθει να ιδιωτικοποιήσει την Ελλάδα», ανέφερε ο Ομέρ Τσελίκ και πρόσθεσε:

«Ας σηκώσουν λίγο το κεφάλι, να κοιτάξουν τον κόσμο γύρω τους. Αφήστε τους να δείξουν την ικανότητά τους να λύνουν τα θέματα στο τραπέζι. Εμείς θέλουμε την ειρήνη. Αλλά αν προσπαθήσετε να δείξετε επιθετικότητα απέναντί ​​μας, το "λογισμικό" αλλάζει. Το "μπορεί να έρθουμε ξαφνικά μια νύχτα" μπαίνει ξανά στο παιχνίδι. Πρόκειται για περιπέτειες που ξεπερνούν το μέγεθος της Ελλάδας», δήλωσε απειλητικά ο Τούρκος αξιωματούχος σε ακόμα έναν γύρο προκλήσεων.

Ο προκλητικός Τούρκος επιτέθηκε και εναντίον του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνου Φλώρου, με αφορμή την επίσκεψή του στη Χίο. Όπως υπογράμμισε, «η στρατιωτική θητεία δεν είναι μόνο επάγγελμα αλλά και τρόπος ζωής. Το γεγονός ότι η Ελλάδα έχει έναν στρατηγό που κάνει τόσο παιδικές δηλώσεις πρέπει να ανησυχεί την Ελλάδα, όχι εμάς».

Μετά από τις δηλώσει και τις απειλές Τσελίκ, φαίνεται για ακόμα μία φορά ότι η Ελλάδα έχει τον κατάλληλο πρωθυπουργό και τον κατάλληλο αρχηγό ΓΕΕΘΑ.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου