Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022

Αθλιότητα ΣΥΡΙΖΑ - Βασιλειάδη - Σπίρτζη εμφανίζουν βιαστές όλα τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.

 


Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστό ότι είναι ένα ακροαριστερό κόμμα με σκληρή βάση αντιεξουσιαστών συντρόφων και ακροαριστερών συνιστωσών. Έτσι λοιπόν παθαίνει αλλεργία και μόνο που ακούει για αστυνομία, επιβολή νόμων και τάξης, δικαιοσύνη κτλπ.

Είναι τόσο άθλιο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ που εργαλειοποίησε και τον βιασμό της 12χρονης, και προσπάθησαν με τέτοιο παρελθόν που φτάνει μέχρι την απόκρυψη των βιασμών του πρέσβη της Βενεζουέλας με προσωπική παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα, να ταυτίσουν την ΝΔ με παιδεραστές. 

Τώρα επιχειρούν επειδή είναι ανήθικη, άθλιοι και ακροαριστεροί, να δείξουν ότι οι αστυνομικοί είναι βιαστές με αφορμή την ποινική δίωξη κατά δύο αστυνομικών της ΔΙΑΣ.

Η ανακοίνωση του φαιδρού θαυμαστή του κακοποιού παιδεραστή και δολοφόνου Άρη Βελουχιώτη Χρήστου Σπίρτζη είναι χαρακτηριστική, αφού ουσιαστικά εμπλέκει την αστυνομία συνολικά και τους 4500 ειδικούς φρουρούς που προσελήφθησαν τα τελευταία χρόνια στην υπόθεση του βιασμού 19χρονής στο ΑΤ Ομονοίας. 

Για τον ακροαριστερό ΣΥΡΙΖΑ όλοι αυτοί είναι βιαστές ή εν δυνάμει βιαστές με τον Σπίρτζη να τους συγκρίνει με εγκληματίες.

Μετά τον φαιδρό θαυμαστή του παιδεραστή δολοφόνου Άρη Βελουχιώτη Σπίρτζη πήρε σειρά  Γ. Βασιλιειάδης που είναι  αναπληρωτής γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτησή του αφενός υποστηρίζει πως «Δεν είναι κεραυνός εν αιθρία η είδηση ότι μέσα στον χώρο του αστυνομικού τμήματος Ομονοίας, έλαβε χώρα σκληρή σεξουαλική κακοποίηση γυναίκας 19 ετών, από δύο άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Οι οποίοι, περήφανοι για τις ειδεχθείς πράξεις τους, τις βιντεοσκόπησαν χρησιμοποιώντας υπηρεσιακή κάμερα» αφετέρου δηλώνει ότι οι ειδικοί φρουροί της ΕΛΑΣ είναι ανεξέλεγκτοι και ως εκ τουτου δεν θα βιαιοπραγούν μόνο αλλά και «θα βιάζουν».

app-facebook
Γιώργος Βασιλειάδης - Giorgos Vassiliadis
την Κυριακή

ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΙ «ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ»

🔹Δεν είναι κεραυνός εν αιθρία η είδηση ότι μέσα στον χώρο του αστυνομικού τμήματος Ομονοίας, έλαβε χώρα σκληρή σεξουαλική κακοποίηση γυναίκας 19 ετών, από δύο άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Οι οποίοι, περήφανοι για τις ειδεχθείς πράξεις τους, τις βιντεοσκόπησαν χρησιμοποιώντας υπηρεσιακή κάμερα.
Αυτή η άνεση κινήσεων τους μας οδηγεί σε σκληρές υποθέσεις και συμπεράσματα.
Εξ άλλου είναι γνωστός ο βίος και η πολιτεία του συγκεκριμένου τμήματος.

...Δείτε περισσότερα


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου