Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Ο άρχοντας των παράνομων παρακολουθήσεων και υποκλοπών Τσίπρας κουνάει το δάχτυλο

 


Είναι απίστευτο το ότι αυτός ο ανεκδιήγητος πολιτικός απατεώνας, δεν έχει αίσθηση του τι έχει κάνει κατά την περίοδο της διακυβέρνησης του.

Είναι απίστευτο το θράσος του και να χυδαιότητα του, όταν με τέτοιο παρελθόν, και στελέχη του να τον κατηγορούν ευθέως ότι τους παρακολουθούσε παράνομα μέσα από το Μαξίμου όταν ήταν δυστυχώς για την χώρα πρωθυπουργός να κουνάει το δάχτυλο στην κυβέρνηση για νόμιμες παρακολουθήσεις που άπτονται της εθνικής ασφάλειας της χώρας.

Ο άρχοντας των παρακολουθήσεων που δεν έχει απολογηθεί μέχρι σήμερα για τις παράνομες παρακολουθήσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, αποκαλεί τον πρωθυπουργό στρουθοκάμηλο, «που όταν αισθάνεται ότι κινδυνεύει, βάζει το κεφάλι στην άμμο και νομίζει ότι έτσι δεν το βλέπουν οι υπόλοιποι, επειδή δεν τους βλέπει αυτό».

Μάλιστα ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας και άρχοντας των παρακολουθήσεων Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι ο πρωθυπουργός «έσπευσε σε συνεργασία με τον πρόεδρο της Βουλής, να βάλει τη συζήτηση σήμερα, την ημέρα της Συνόδου Κορυφής για να κρυφτεί, για να μην είναι στο κοινοβούλιο να δώσει εξηγήσεις» και το είπε αυτό χωρίς να έχει δώσει εξηγήσεις μέχρι σήμερα για τις παράνομες παρακολουθήσεις όχι ενός αλλά δεκάδων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα μέσα απο το Μαξίμου.

«Νομίζει ότι έτσι θα γλιτώσει», είπε ο πολιτικός απατεώνας και αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για την υπόθεση των παρακολουθήσεων. «Ο κ. Μητσοτάκης είναι μια πολιτική στρουθοκάμηλος», είπε, προσθέτοντας πως όταν «υποθέτει ότι τα πράγματα τον ευνοούν οργανώνει φιέστες στις οποίες πρωταγωνιστεί» και «όταν τα πράγματα είναι σκούρα, κρύβεται πίσω από τις διεθνείς εξελίξεις, τα φυσικά φαινόμενα, τους συνεργάτες του». Τον κατηγόρησε ότι «κρύφτηκε στη φονική φάση της πανδημίας -αλλά τον αποκάλυψε ο ίδιος ο κύριος Τσιόδρας», ότι «κρύβεται πίσω από τον Πούτιν για την ακρίβεια που σαρώνει νοικοκυριά και επιχειρήσεις -αλλά τον αποκαλύπτουν τα επίσημα στοιχεία της Eurostat» και πως «κρύβεται και τώρα από τη συζήτηση για τις υποκλοπές, σε μια πράξη πρωτοφανούς πολιτικής δειλίας, πίσω από τον ανιψιό του, από τον πρώην διοικητή της ΕΥΠ, πίσω από τα πρόσωπα στα οποία ο ίδιος ανέθεσε ευθύνες και στα οποία φορτώνει τώρα τις ευθύνες».

Ο άρχοντας των παράνομων υποκλοπών και των παρακολουθήσεων των ίδιων του των στελεχών Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη ότι «κρύβεται πίσω από το όνειδος του απόρρητου», «όνειδος» για τη δημοκρατία, τη λειτουργία του κοινοβουλίου και τη χώρα, «εφόσον επιτρέψουμε τελικά να περάσει η συγκάλυψη ενός τόσο συγκλονιστικού σκανδάλου», νομίζοντας ότι επειδή ο ίδιος ο Τσίπρας δεν μιλάει, ο ελληνικός λαός δεν ξέρει τα έργα και τις ημέρες του επικίνδυνου για την χώρα πολιτικού απατεώνα. 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου