Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Ανήθικος και φαιδρός εργαλειοποιεί το δράμα της 12χρονης για να κάνει αντιπολίτευση

 


Δεν έχει τέλος η απανθρωπιά, η χυδαιότητα και η φαιδρότητα του μεγαλύτερου πολιτικού απατεώνα στην ιστορία της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα.

Αυτός ο απίθανος ακροαριστερός δεν σεβάστηκε ούτε το δράμα του 12χρονου κοριτσιού που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και συνεχίζει ο φαιδρός να κάνει ανήθικη επικοινωνιακή αντιπολίτευση για να ικανοποιήσει το εσωτερικό του κόμματος του, γράφοντας άρθρο για το θύμα παιδεραστών, και δεν έχει κάνει το ίδιο για τα θύματα ακροαριστερών μελών του ΣΥΡΙΖΑ παιδεραστών.

Ο φαιδρός ανθέλληνας και επικίνδυνος αποδεδειγμένα για την χώρα Αλέξης Τσίπρα, και δεν το γράφουμε ως υπερβολή, είναι αποδεδειγμένο, εργαλειοποίησε την πανδημία, εργαλειοποίησε την ακρίβεια και τη διεθνή κρίση στην ενέργεια, εργαλειοποιεί και τις ανθρώπινες τραγωδίες γιατί δεν είναι ικανός να κάνει σοβαρή αντιπολίτευση, δεν μπορεί να συναγωνιστεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη, δεν έχει την σοβαρότητα, την ικανότητα και την μόρφωση για να το κάνει.

Ο φαιδρός Τσίπρας γράφει κάποια στιγμή στο άρθρο του ότι «Η Πολιτεία τα τελευταία χρόνια είναι απασχολημένη περισσότερο στην εμπορία ανθρώπων παρά στην προστασία τους» και δεν ντράπηκε ο γελοίος που το έγραψε, δεν κατάλαβε το φαιδρό μυαλό του τι γράφει.

Μιλάει ο φαιδρός για τα δικά τους και τα δικά μας παιδιά, χωρίς ίχνος ηθικής, χωρίς να καταλαβαίνει τι γράφει, γιατί έτσι και καταλαβαίνει είναι για να τον φτύνει όλη η κοινωνία.

Αυτό λοιπόν που έκανε τον βιασμό πλημμέλημα μέσα σε μία νύχτα για να εξυπηρετήσει συντρόφους κακοποιούς έγραψε με θράσος «Το κορίτσι του Κολωνού είναι δικό μας παιδί. Και έχουμε συλλογική ευθύνη γιατί δεν μπορέσαμε ως κοινωνία να το προστατεύσουμε», αναφερόμενος φυσικά στον ΣΥΡΙΖΑ και τον ποινικό κώδικα υπέρ των κακοποιών που πέρασε νύχτα το 2019.

Ο Γιάννης Οικονόμου έγραψε και σωστά απατώντας στο φαιδρό άρθρο του πολιτικού απατεώνα «Ο κ. Τσίπρας, που δεν έκανε τίποτα για να σπάσει το απόστημα της κακοποίησης και της βίας, που επιλεκτικά -όταν θεωρεί πως τον βολεύει πολιτικά- τοποθετείται σε μείζονα εγκλήματα και φαινόμενα ανομίας, σήμερα επιχειρεί με το άρθρο του να εκμεταλλευτεί πολιτικά μια φρικτή υπόθεση, καταφεύγοντας σε θέσεις που, επιεικώς, χαρακτηρίζονται ως πολιτική χυδαιότητα». Και αναρωτιέται: «Πώς αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί η θέση που διατυπώνει ότι “η Πολιτεία τα τελευταία χρόνια είναι απασχολημένη περισσότερο στην εμπορία ανθρώπων παρά στην προστασία τους”;. Είναι δυνατόν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να διατυπώνει μια τέτοια θέση, η οποία προσβάλλει όχι μόνο την κυβέρνηση, αλλά το σύνολο της οργανωμένης Πολιτείας, κατηγορώντας τη για εμπορία ανθρώπων;».

«Είτε ο κ. Τσίπρας δεν αντιλαμβάνεται την έννοια των όρων που χρησιμοποιεί είτε έχει φθάσει στο έσχατο σημείο της χυδαιότητας, προσθέτοντας ότι σε ένα αποτρόπαιο έγκλημα, απέναντι στο οποίο η κοινωνία στέκεται ομόθυμα, ο κ. Τσίπρας γίνεται και πάλι διχαστικός. Η κυβέρνησή μας διακηρύσσει κατηγορηματικά ότι για τέτοια φρικτά εγκλήματα, σαν και αυτά του Κολωνού, κάθε απόπειρα εργαλειοποίησης, είτε με ταξικό είτε με φυλετικό είτε με πολιτικό πρόσημο, είναι χυδαία και απαράδεκτη», σημειώνει, και καταλήγει τονίζοντας ότι οι Αρχές οφείλουν να μεριμνούν τόσο για την τάχιστη εύρεση και τιμωρία των ενόχων όσο και για την προστασία των θυμάτων, και αυτό κάνουν.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου