Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

Κακοποιοί επιτέθηκαν σε σκάφος μαχαίρωσαν τον καπετάνιο χτύπησαν τον ιδιοκτήτη και μία γυναίκα

 


«Μαφιόζικη» επίθεση από κακοποιούς δέχτηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας (18/10) τέσσερα άτομα που επέβαιναν σε σκάφος στο λιμανάκι της Ελούντας στην Κρήτη.

Σύμφωνα με το iefimerida.gr, όπως ενημέρωσε το Λιμενικό Σώμα, από την αιματηρή επίθεση, τραυματίστηκαν ο 62χρονος ιδιοκτήτης του σκάφους, που έφερε τραύματα στο κεφάλι και στο δεξί πόδι, ο 56χρονος καπετάνιος στο αριστερό χέρι και στη δεξιά πλευρά του σώματός του στο ύψος του νεφρού, μία 50χρονη που κατά δήλωσή της δέχθηκε χτυπήματα στο κεφάλι, ενώ η τέταρτη επιβάτης, μια 74χρονη δεν έφερε τραύματα.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, οι Αρχές φέρεται να βρίσκονται στα ίχνη των δραστών, καθώς ο ιδιοκτήτης του σκάφους φέρεται να υπέδειξε, δύο άτομα με τα οποία ο ίδιος είχε «ανοικτές» διαφορές.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τη 1:30 το μεσημέρι της Δευτέρας (17/10), δύο άτομα με full face κουκούλες, μπήκαν μέσα στο πλοιάριο που βρίσκονταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι της Ελούντας.

Οι δράστες επιτέθηκαν και χτύπησαν με γκλομπς τον 62χρονο, ενώ μαχαίρωσαν πισώπλατα στα πλευρά τον 56χρονο καπετάνιο.

Οι τρεις τραυματίες, ο 62χρονος και ο 56χρονος με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και η 50χρονη με ιδιωτικό όχημα, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου για την παροχή των πρώτων βοηθειών και τη διενέργεια ιατρικών εξετάσεων, όπου παραμένουν νοσηλευόμενοι.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι τόσο ο ιδιοκτήτης όσο και ο καπετάνιος νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου.

Από το Λιμεναρχείο Αγίου Νικολάου που διενεργεί την προανάκριση αναζητούνται οι δράστες.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου