Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

Έχει να πέσει ψέμα από τον Τσίπρα στην ΔΕΘ! Ετοιμάζουν τα μέτρα εξαπάτησης στην Κουμουνδούρου


 

Με την γνωστή συνταγή ΣΥΡΙΖΑ, πες ψέματα, εξαπάτησε, παραπληροφόρησε και όποιος τσιμπήσει, ανεβαίνει ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας στην ιστορία της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας στην ΔΕΘ.

Η Κουμουνδούρου μετά τις εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη, που δυστυχώς για τον ΣΥΡΙΖΑ ότι λέει το κάνει, ετοιμάζει πυρετωδώς την απάντηση Τσίπρα, φτιάχνοντας τα νέα παραμύθια με μπόλικο ΘΑ και πολύ εξαπάτηση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι θα έχει έτοιμο το δικό του προεκλογικό πρόγραμμα, κάτι που ξέρει καλά ο Ελληνικός λαός, ότι από τα 100 που θα πει τα 101 είναι ψέμα και απάτη.

Ανάμεσα στα μέτρα που θα εξαγγείλει ο Αλέξης Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη θα είναι η δήθεν αύξηση του κατώτατου μισθού στα 800 ευρώ, ένα σχέδιο στοχευμένων μειώσεων φόρων και παρεμβάσεις για την καταπολέμηση της αισχροκέρδειας. Επίσης θα δεσμευτεί όπως έκανε πάντα και ειδικά το 2015 για να εξαπατήσει, για δήθεν ρύθμιση με διαγραφή ενός μεγάλου μέρους του πανδημικού χρέους, κατάργηση του πτωχευτικού νόμου και προστασία πρώτης κατοικίας, ενίσχυση του κοινωνικού κράτους (υγεία-εκπαίδευση) και αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου.

Με λίγα λόγια πανηγύρι ψεύδους και απάτης το Σαββατοκύριακο στην Θεσσαλονίκη και όποιος αντέξει να ακούσει.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου