Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

Χυδαία συνθήματα απο την νεολαία ΣΥΡΙΖΑ και οργανωτή τον φαιδρό Αλέξη Τσίπρα

 



Η αθλιότητα, η χυδαιότητα και η παρακμή ενός κόμματος φαίνεται και απο την νεολαία του.

Ξέροντας όλη η Ελλάδα την φαιδρότητα του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά του μεγαλύτερου ανθέλληνα πολιτικού απατεώνα στην ιστορία της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα, δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από την νεολαία του, που αποτελείται από ακροαριστερά μέλη.

Η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωση της καταγγέλλει τον επίσημο ΣΥΡΙΖΑ ότι χρησιμοποίησε υβριστικό σύνθημα για τον πρωθυπουργό σε εκδήλωση της νεολαίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Σπούτνικ προβλήθηκε ένα υβριστικό σύνθημα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη γραμμένο μάλιστα με ρωσικούς χαρακτήρες και δείχνοντας τα φιλορωσικά αισθήματα του ΣΥΡΙΖΑ ειδικά προς το πρόσωπο του δικτάτορα Πούτιν.

Η ΝΔ υποστηρίζει ότι «πρόκειται πια για επίσημη προώθηση του συγκεκριμένου χυδαίου συνθήματος από τον ΣΥΡΙΖΑ. Eνώ παράλληλα μέσω της δήθεν σάτιρας ξεπλένει και υιοθετεί την προπαγάνδα του Πούτιν».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει: «Σήμερα αποδεικνύεται με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι πίσω από τα πιο χυδαία συνθήματα του διαδικτύου βρίσκεται ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ.

Στο επίσημο φεστιβάλ της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, όπου μιλάει απόψε και ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας, προβλήθηκε υβριστικό σύνθημα για τον Πρωθυπουργό -γραμμένο με ρώσικους χαρακτήρες-, ενώ παράλληλα παρουσιαζόταν και δήθεν χιουμοριστική ζωντανή παράσταση με διασκευή γνωστού τραγουδιού στη βάση του ίδιου υβριστικού συνθήματος.

Πρόκειται πια για επίσημη προώθηση του συγκεκριμένου χυδαίου συνθήματος από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ένω παράλληλα μέσω της δήθεν σάτιρας ξεπλένει και υιοθετεί την προπαγάνδα του Πούτιν.

Και εις ανώτερα!».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου