Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

Τα έχασαν οι Τούρκοι με τον πατριωτισμό Μητσοτάκη και το «Νταηλίκια γιοκ»



Για πολλά χρόνια οι Τούρκοι δεν είχαν βρει τον δάσκαλο τους και τώρα τον βρήκαν στο πρόσωπο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Οι Τούρκοι έχοντας μνήμη καλή, και έχοντας ζήσει την κυβέρνηση Αλέξη Τσίπρα, με το περίφημο και ανθελληνικό η θάλασσα δεν έχει σύνορα, νόμιζαν ότι μπορούν να κάνουν παιχνίδι με τα εδάφη της χώρας μας.

Τα πράγματα όμως δυσκόλεψαν για τους φαιδρούς Τούρκους, η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, τους έδωσε να καταλάβουν ότι η Ελλάδα πλέον είναι σοβαρό κράτος, κυβερνάτε από σοβαρή κυβέρνηση και όχι κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με φαιδρό ανθέλληνα πρωθυπουργό όπως ο Αλέξης Τσίπρας, οπότε οι εποχές που ήξεραν να τις ξεχάσουν.

Ακραία φρασεολογία από τα τουρκικά ΜΜΕ, που χαρακτηρίζουν «ψευτονταή» τον Έλληνα πρωθυπουργό, για το μήνυμα που έστειλε στην Τουρκία με τη φράση «νταηλίκια γιοκ» από το βήμα της ΔΕΘ.

Η τουρκική εφημερίδα Γενί Σαφάκ εξοργισμένη που η Ελλάδα είναι πλέον ένα σοβαρό κράτος παρουσιάζει τον κ. Μητσοτάκη στεφανωμένο με τις σημαίες των ΗΠΑ, της Ελλάδας και της Γαλλίας, όπως μεταδίδει ο Μανώλης Κωστίδης για το ΣΚΑΪ.

«Ψευδονταή Μητσο(τάκη)» αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα, με το δημοσίευμα να μην κρύβει την ενόχλησή του για τη συμμαχία Μητσοτάκη με Γαλλία, ΗΠΑ και την σοβαρότητα του Έλληνα πρωθυπουργού.

Το δημοσίευμα της Γενί Σαφάκ





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου