Σάββατο 20 Αυγούστου 2022

Ο Μπίμπιλας μπλέκει το σωματείο για την άθλια ανάρτηση που έκανε με τον δήθεν θάνατο του Μάγκα



Αντί να αναλάβει τις ευθύνες του, εμπλέκει το σωματείο των ηθοποιών για να έχει υπερασπιστική γραμμή ο Σπύρο Μπιμπίλας.

Δέν φτάνει η αναστάτωση που προκλήθηκε με την εσφαλμένη είδηση, πως ο Γιώργος Μάγκας έχει φύγει από τη ζωή, τώρα ο Μπιμπίλας εμπλέκει και το σωματείο των ηθοποιών, ότι δήθεν τον χτυπάνε για να χτυπήσουν τον αγώνα του σωματείου.

Με μία ανάρτησή του στο Facebook ο Μπίμπιλας απάντησε και ζήτησε συγγνώμη για το συμβάν, αλλά επειδή οι αντιδράσεις συνεχίζονται προσπαθεί να εμπλέξει το σωματείο για να είχαμε να λέγαμε.

Στην ανάρτηση του μάλιστα χρησιμοποιεί και πληθυντικό τύπου "δεν θα μας τρομάξουν", ξεχνώντας ότι το ατόπημα είναι δικό του και όχι του σωματείου των ηθοποιών.

«Με αφορμή την άστοχη ανάρτηση μου, για την οποία δεν ευθύνομαι απόλυτα αφού συγκινημένος αναπαρήγαγα δημόσια ανάρτηση άλλου και για την οποία δημόσια κι ιδιωτικά ζήτησα συγνώμη από τον άμεσα θιγόμενο, διάφοροι τοξικοί βρήκαν ευκαιρία για μια ακομα φορά να με στοχοποιήσουν, να με υβρισουν χυδαία, να με προσβάλλουν, γιατί στο πρόσωπο μου νομίζουν ότι θα χτυπήσουν τον αγώνα του Σωματείου μας για όλα τα κακώς κείμενα! Δεν θα μας τρομάξουν αυτα από. οπου κι αν προέρχονται ειδικά από αυτούς που συσχετιζουν άσχετα πράγματα για δικά τους μικροσυμφεροντα...Ευχαριστώ απο καρδιας όλους αυτούς ,δημοσιογράφους,συναδέλφους και φίλους που μου συμπαριστανται στην άδικη και ενορχηστρωμενη επίθεση από σκοτεινούς κύκλους!», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Όπως είπε ο Γιώργος Μάγκας δεν γνωρίζει καν τον Σπύρο Μπιμπίλα, αναφέροντας χαρακτηριστικά «Στεναχωρήθηκε ο κόσμος, στεναχωρήθηκε όλη η Ελλάδα. Εγώ τους αγαπάω όλους και τους δημοσιογράφους τους αγαπάω και τους εκτιμώ, αλλά… δεν τον ξέρω τον κύριο Μπιμπίλα. Δεν μπορώ να σας πω αν θα κινηθώ νομικά».

«Πάντως, στενοχώρησε όλη την Ελλάδα και όλη την Ευρώπη. Έγινε μεγάλος χαμός, έγινε μεγάλος ντόρος. Ο κόσμος με αγαπάει γιατί είμαι καλός άνθρωπος. Ήταν μεγάλη κουβέντα αυτή ότι πέθανα», είπε ο Γιώργος Μάγκας, εμφανώς οργισμένος και πικραμένος με για όσα εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Πέμπτης.

Μιλώντας αμέσως μετά στην εκπομπή, η σύζυγος του Τζούλη, είπε πάντως πως η οικογένεια του Γιώργου Μάγκα προσανατολίζεται να μην κινηθεί νομικά κατά του Σπύρου Μπιμπίλα, ο οποίος επικοινώνησε και τηλεφωνικά μαζί τους, ζητώντας συγγνώμη.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου