Σάββατο 20 Αυγούστου 2022

Επιστρέφει ο Τσίπρας από διακοπές και επιστρατεύει το ψέμα την προπαγάνδα σέρνοντας και το ΠΑΣΟΚ

 


Τελείωσαν οι διακοπές του Αλέξη Τσίπρα, και ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας στην ιστορία της χώρας, ετοιμάζεται να επιστρατεύσει το ψέμα, την προπαγάνδα, την απάτη, και την προσπάθεια να σύρει τον εύκολο Ανδρουλάκη μαζί του, για να απαξιώσουν οι πολίτες το ΠΑΣΟΚ όπως και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι μόνο η Νέα Δημοκρατία, που είναι δύσκολο να την κερδίσει με οτιδήποτε και να στήσει, και να δημιουργήσει, αλλά και το ΠΑΣΟΚ που με την συμπεριφορά της ομάδας Ανδρουλάκη, αξιωματική αντιπολίτευση δεν βλέπει, και έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ αισθάνεται ασφαλής.

Το Σαββατοκύριακο θα συνεδριάσει το Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ σχεδιάζοντας την απάτη και το ψέμα που θα πούν στον Ελληνικό λαό. Από τα στελέχη που μετέχουν στο όργανο (Σβίγκου, Βασιλειάδης, Ηλιόπουλος, Γεροβασίλη, Αχτσιόγλου, Ξενογιαννακοπούλου και Δούρου) καταλαβαίνετε τι προπαγάνδα έχει να στηθεί για να παραπλανήσουν και να εξαπατήσουν τους πολίτες.

Θα προσπαθήσει ο Τσίπρας να αποφύγει τη διεύρυνση της περιόδου που θα ασχοληθεί η Εξεταστική, γιατί οι αποκαλύψεις για την δράση του ίδιου του Τσίπρα, του Μαξίμου την περίοδο 2015-2019, και της Κουμουνδούρου θα είναι καταστροφικές για τον απαξιωμένο ΣΥΡΙΖΑ.

Την διερεύνηση δεν θα την αποφύγει γιατί η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να βγουν όλα στο φώς και ο Τσίπρας να αντιμετωπίσει τις ευθύνες του.

Για την εξεταστική και την περίοδο που θα εξεταστεί θα πρέπει να το ζητήσουν στην Ολομέλεια δέκα βουλευτές και να υπερψηφιστεί από 120.

Μέχρι τώρα όλα δείχνουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει την πρόταση του ΠΑΣΟΚ, γιατί θέλει να το παρασύρει στην φαιδρότητα που χαρακτηρίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και, ο Ανδρουλάκης είναι εύκολος στόχος και δεν έχει ικανότητα ηγέτη.

Όπως και αν έχει οι αποκαλύψεις θα είναι πολλές και για τον ΣΥΡΙΖΑ και για τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, και ο ελληνικός λαός θα δει για ακόμα μία φορά με ποιους έχει να κάνει στην αντιπολίτευση.

 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου