Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

Κυβέρνηση Τουρκίας και ΣΥΡΙΖΑ υποτιμούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη

 


Είναι πραγματικά σοκαριστικό να βλέπεις τον Ερντογάν και τα στελέχη της κυβέρνησης της Τουρκίας, να πολιτεύεται όπως ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ!!

Ψέμα, προπαγάνδα, στημένα άρθρα και ρεπορτάζ, παραπληροφόρηση, με τον ίδιο στόχο, ΣΥΡΙΖΑ και Ερντογάν τον διασυρμό της  Ελλάδας. Αγώνας να κερδίσουν κάτι σπιλώνοντας την Ελλάδα και την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ειδικά ο Ερντογάν τα τελευταία χρόνια έπρεπε να είχε πάρει το μάθημα του, δεν παίζεις με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και μια σοβαρή κυβέρνηση! Ο Μητσοτάκης δεν είναι υποχείριο όπως ο Τσίπρας να κάνει ο Τούρκος ότι θέλει και να γελάς μαζί του, κάνοντας κακό στην Ελλάδα.

Η πρόσφατη ιστορία με την δήθεν νησίδα που ανήκει τελικά στην Τουρκία και όχι στην Ελλάδα, για την οποία πάλεψαν με fake news και παραπληφορόρηση και η Τουρκία και ο ΣΥΡΙΖΑ για το ποιός θα πετύχει το επεισόδιο που έψαχνε ο Ερντογάν, δείχνει την επικινδυνότητα του ΣΥΡΙΖΑ που συμμαχεί με τον εχθρό Τουρκία.

Το άρθρο σε μία σελλίδα των Νew York Times που δεν διαβάζει κανένας σοβαρός, με ένα ακροαριστερό δημοσιογράφο πλήρως ελεγχόμενο απο τον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο πλήρωσε ο ΣΥΡΙΖΑ για να διαβάλει την Ελλάδα και τον πρωθυπουργό δείχνει το πόσο επικίνδυνος είναι ο Αλέξης Τσίπρας.

Η εργαλειοποίηση από τον ΣΥΡΙΖΑ, της απόπειρας παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη, που προκαλεί πολλά ερωτηματικά, το γιατί δεν ενημερώνεται ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και προτιμά να κρύβεται εδώ και ένα μήνα χωρίς να εμφανίζεται ούτε σε εκπομπές, θα γυρίσει τελικά μπούμερανγκ στον Αλέξη Τσίπρα. Η διερεύνηση των παρακολουθήσεων σε βάθος δεκαετίας που περιλαμβάνει τις μαύρες μέρες διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ 2015-2019, που οργίαζε το παρακράτος του Τσίπρα, θα αναδείξουν και άλλα για την δράση της συμμορίας. 

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, σύμφωνα με όλες τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις του Ιουλίου, κρατούσε ένα σταθερό προβάδισμα ασφαλείας από τον ΣΥΡΙΖΑ γύρω στις 8-10 μονάδες, γιατί απλά οι πολίτες την εμπιστεύονται όσα και να στήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, όσα και να εργαλειοποιήσει ο Τσίπρας, μετά την πανδημία, μετά τις πυρκαγιές και τώρα με τις παρακολουθήσεις.

Σήμερα η κυβέρνηση ταλαιπωρείται από ένα και μόνον ζήτημα. Αυτό των υποκλοπών και οι αποκαλύψεις θα φανερώσουν και πάλι στον ελληνικό λαό ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας, και ποιος είναι ο νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.

Ποιος ηγέτης και ποιο κόμμα εμπνέουν περισσότερη εμπιστοσύνη; 

Σε ποιον μπορούν να στηριχτούν οι Έλληνες πολίτες;

Στον απαξιωμένο, ψεύτη και αποδεδειγμένα πολιτικό απατεώνα Αλέξη Τσίπρα; 

Στον ακατάλληλο, και λίγο Νίκο Ανδρουλάκη που απογοήτευσε από την αρχή με την στάση του, ειδικά επειδή κρύβεται;

Στον Γιανη Βαρουφάκη, τον αμαρτωλό υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ που αντί να βρίσκεται στην φυλακή είναι στην βουλή;

Στον Βελλόπουλο, που ο άνθρωπος είναι πωλητής κηραλοιφών, και συσκευασμάτων χωρίς την έγκριση του ΕΟΦ και δήθεν θεραπεύουν τον προστάτη, ακόμα και τον κορονοϊό;

Στον Κουτσούμπα;

Αυτοί που υποτιμούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, οι αντίπαλοι του δηλαδή εκτός και εντός Ελλάδας και είναι δύο η Τουρκία και ο ΣΥΡΙΖΑ, καλύτερα να ρωτήσουν τους ηγέτες της Ευρώπης, της Αμερικής και άλλων χωρών για το πώς βλέπουν πλέον την Ελλάδα επειδή πρωθυπουργός είναι ο Μητσοτάκης.

Η συνέχεια θα δείξει εάν οι πολίτες εμπιστεύονται ένα πρωθυπουργό που πηγαίνει την Ελλάδα μπροστά, από παρτάλια που θέλουν να γλεντήσουν την χώρα παίζοντας με την ανικανότητα και την ανεπάρκεια τους.

Ο Τούρκος θέλει πάλι Τσίπρα, θέλει πάλι την Ελλάδα γιουσουφάκι, και θα σταθεί δίπλα στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ στέκεται δίπλα στον Ερντογάν, για να επιβιώσει ο μεγαλύτερος απατεώνας και ανθέλληνας στην ιστορία της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου