Σάββατο 6 Αυγούστου 2022

Πολλά τα ερωτηματικά για τις επαφές Ανδρουλάκη ως Ευρωβουλευτή

 


Η διαχείριση της, αποδεδειγμένης πλέον, παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη, είναι μια εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση για την κυβέρνηση η οποία πρέπει να αποκαλύψει τον ρόλο Ανδρουλάκη και γιατί τον παρακολουθούσαν.

Κανένας δεν μπορεί να προβλέψει τι άλλες αποκαλύψεις θα υπάρξουν, πόσο μακριά θα φτάσει αυτή η υπόθεση, ποιος ο ρόλος Ανδρουλάκη, ποιος ο ρόλος ΣΥΡΙΖΑ.

Ότι ο Ανδρουλάκης δεν είναι ο μόνος ευρωβουλευτής που παρακολουθείται και ότι με την εξέλιξη της τεχνολογίας αυτά συμβαίνουν. Μόνο όταν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, και η υπόθεση βρέθηκε στα χέρια της δικαιοσύνης, βγήκε στην επιφάνεια η παρακολούθησή του. Δεν είναι λίγοι όσοι λένε ότι έτρεξε να προλάβει ο Ανδρουλάκης για να μην τον προλάβουν και προτίμησε να γίνει το θύμα, ενώ από πίσω υπάρχουν άλλα θέματα!!!

Η ΕΥΠ παρακολουθούσε το τηλέφωνο του κ. Ανδρουλάκη επί τρεις μήνες, από τον Οκτώβριο έως και τις 14 Δεκεμβρίου 2021, δύο μέρες δηλαδή μετά την εκλογή του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Για την επισύνδεση ακολουθήθηκαν όλες οι νόμιμες ενέργειες, όπως διευκρινίζεται από την ΕΥΠ, καθώς έγινε κατόπιν εισαγγελικής άδειας και προέκυψε από την συνεργασία της ΕΥΠ με αρμόδιες αρχές του εξωτερικού.

Χρειάζονται άμεσα απαντήσεις για 

Τις πληροφορίες που είχε οι ΕΥΠ για Ανδρουλάκη;

Ποιες ξένες υπηρεσίες ενημέρωσαν την ΕΥΠ για την δράση Ανδρουλάκη;

Ποια στοιχεία είχε ο εισαγγελέας που εποπτεύει την ΕΥΠ για να εκδόσει διαταγή παρακολούθησης;

Τι σχέση είχαν οι επαφές του Αδρουλάκη ως ευρωβουλευτή με Κινέζους, και τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ; 

Ποιος ζήτησε, ποιος ενέκρινε και για ποιον λόγο την παρακολούθησή του; 

Ενημερώθηκε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο;

Για αυτά τα ερωτηματικά επιβάλλεται η εξεταστική επιτροπή για να βγουν όλα στο φώς, και να αντιμετωπίσουν οι υπεύθυνοι τυχόν πολιτικές και ποινικές ευθύνες.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου