Σάββατο 6 Αυγούστου 2022

14.513 παρακολουθήσεις κινητών το 2018 από ΕΥΠ- Μαξίμου - ΣΥΡΙΖΑ- Τσίπρα

 


Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση, έχοντας τέτοιο παρελθόν παρακράτους και υπόκοσμου, ο φαιδρός ΣΥΡΙΖΑ κουνάει το δάχτυλο στην κυβέρνηση, χωρίς να περιμένει πρώτα τα αποτελέσματα.

Για την ιστορία, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η συμμορία του Μαξίμου με αρχηγό τον Αλέξη Τσίπρα, είχε δώσει εντολή στην ΕΥΠ, για 14.513 παρακολουθήσεις πολιτικών και πολιτών μόνο για το 2018.

Ποιός θα ξεχάσει τις καταγγελίες του υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ Γιάνη Βαρουφάκη, που το Μαξίμου παρακολουθούσε το κινητό του.

Ποιός θα ξεχάσει τις καταγγελίες του υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Λαφαζάνη που το Μαξίμου παρακολουθούσε το κινητό του τηλέφωνο το 2018.

Και το κυριότερο, ο ΣΥΡΙΖΑ με υποκλοπές και μονταζιέρα πήγε να εμπλέξει πολιτικούς του αντιπάλους για να τους καταστρέψει, με αποτέλεσμα υπουργοί του να δικάζονται απο το ειδικό δικαστήριο.

Αυτοί λοιπόν του ΣΥΡΙΖΑ που δεν έχουν ίχνος ηθικής, κουνάνε το δάχτυλο στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος κακός δεν είχε ενημερωθεί, για μία υπόθεση απόπειρας υποκλοπής του Νίκου Ανδρουλάκη, που άρχισε από ξένες υπηρεσίες που ζήτησαν την συνδρομή των Ελληνικών. Και σύμφωνα με όσα βγαίνουν στο φως, είναι υπόθεση που βρωμάει από μακριά, και χρειάζεται μεγάλη έρευνα και σίγουρα απαντήσεις από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για όσα παράνομα του καταλογίζουν.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου