Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022

Συνεχίζει ο Ανδρουλάκης να βγάζει ανακοινώσεις χωρίς να απαντάει στα πολλά ερωτηματικά

 


Σε νέα δήλωση προχώρησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης για την υπόθεση των παρακολουθήσεων, χωρίς όμως να πει κουβέντα για την ταμπακιέρα και τα ερωτηματικά που έχουν οι πολίτες!

Την ώρα που περιμένουμε τον πρωθυπουργό σήμερα να απαντήσει για το θέμα και να βάλει τα πράγματα σε τάξη, ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν έχει απαντήσει σε τίποτα και τα ερωτηματικά είναι :

Γιατί τον παρακολουθούσαν όταν ήταν Ευρωβουλευτής;

Γιατί η υπόθεση της παρακολούθησης, που αρχίζει σχεδόν ένα χρόνο πριν αποκαλύφθηκε από τον ίδιο τώρα; 

Ποιοι τον παρακολουθούσαν ένα απλό Ευρωβουλευτή, γιατί δεν ήταν αρχηγός του ΠΑΣΟΚ τότε, και γιατί;

Yπενθυμίζεται ότι ο κ. Ανδρουλάκης στις 26/7 είχε καταθέσει μήνυση καταγγέλλοντας απόπειρα παγίδευσης και παρακολούθησης του κινητού του μέσω του συστήματος Predator, χωρίς απο τότε να έχει πεί στον Ελληνικό λαό γιατί;;;

Χωρίς να απαντάει ο Νίκος Ανδρουλάκης, προσπαθεί να αμυνθεί ακολουθώντας τακτική του απαξιωμένου Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τους πάντες χωρίς να αναφέρει τίποτα στο γιατί τον παρακολουθούσαν.

Είμαστε σίγουροι ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης γνωρίζει πολύ καλά γιατί τον παρακολουθούσαν, και δεν πρέπει να κάνει τον κινέζο ρωτώντας να μάθει γιατί τον παρακολουθούσαν.

Τα σενάρια που κυκλοφορούν και εμπλέκουν τρίτες χώρες σίγουρα δεν βγήκαν μόνα τους, και επειδή επαναλαμβάνουμε ο Νίκος Ανδρουλάκης ξέρει γιατί τον παρακολουθούσαν πρέπει να βγει να μιλήσει, γιατί ο ίδιος μαζί με τον φαιδρό Αλέξη Τσίπρα διασύρουν την χώρα, και στάση του Ανδρουλάκη βοηθάει στο να βγαίνουν σενάρια.

Όπως αναμένουμε τον πρωθυπουργό της χώρας σήμερα να απαντήσει, έτσι περιμένουμε και τον Νίκο Ανδρουλάκη να βρει το θάρρος να πει στην Ελληνικό λαό γιατί τον παρακολουθούσαν.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου