Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022

Μόνο στην Ελλάδα ένα Ευρωπαικό θέμα ¨κακόβουλου λογισμικού" γίνεται αντιπολιτευτικό εργαλείο

 


Για αρχή ο μόνος που δεν δικαιούται και δεν πρέπει να μιλάει για υποκλοπές είναι ο Αλέξης Τσίπρας. Και αυτό γιατί 4,5 χρόνια με μαρτυρίες των ίδιων των υπουργών του και στελεχών του, γινόταν όργιο παρακολουθήσεων, και αυτό δεν ήταν Ευρωπαικό θέμα ,αλλά καθαρά Ελληνικό θέμα παρακράτους ΣΥΡΙΖΑ.

H Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, βρήκε στοιχεία ότι τα κινητά τηλέφωνα κάποιων μελών του προσωπικού της έγιναν στόχος απόπειρας χακαρίσματος.

Η απόπειρα αφορά στο κινητό του Επιτρόπου Δικαιοσύνης Ντιντιέ Ρέιντερς αλλά και και άλλων υπαλλήλων. Οι δράστες φέρονται να επιχείρησαν να εγκαταστήσουν το κακόβουλο λογισμικό παρακολούθησης Pegasus.

Η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή είπε ξεκάθαρα ότι υποκλοπές έχουν γίνει και σε ευρωβουλευτές της Ουγγαρίας, της Πολωνίας και της Ισπανίας.

Η ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα κυβερνοεπίθεσης και είπε ότι «Συμβαίνει σε πολλούς συναδέλφους, είναι παγκόσμιο ζήτημα».

Οπότε δημιουργούνται τεράστια ερωτηματικά για την καταγγελία, που έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης ότι υπήρξε απόπειρα παγίδευσης και παρακολούθησης του τηλεφώνου του, μέσω του προγράμματος Predator.

Σε κανένα κράτος της Ευρωπαικής ένωσης δεν έγινε αντιπολιτευτικό θέμα η υπόθεση των υποκλοπών. Ούτε ο Μελανσόν στην Γαλλία δεν έχει εργαλειοποιήσει το θέμα κατά του Μακρόν, γιατί απλά η αντιπολίτευση σε άλλες χώρες δεν έχει την κατάντια της αντιπολίτευσης στην Ελλάδα, άλλες χώρες έχουν σοβαρότητα και δεν έχουν Αλέξη Τσίπρα.

Δεν αναφερόμαστε μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ, εδώ πρόκειται για παγκόσμιο θέμα φαιδρότητας, με ένα απαξιωμένο αρχηγό εντός και εκτός Ελλάδας που τον φωνάζουν ψεύτη, απατεώνα κτλπ.

Το κακό είναι ότι η φαιδρότητα ΣΥΡΙΖΑ -Τσίπρα, παρέσυρε εύκολα τον Νίκο Ανδρουλάκη, και αυτό δείχνει ότι υπάρχει θέμα σοβαρότητας και με τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, που σήκωσε το θέμα των υποκλοπών χωρίς να εξηγεί γιατί τον παρακολουθούσαν.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης είχε ενημέρωση από ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ ότι το θέμα των υποκλοπών ευρωβουλευτών δεν είναι Ελληνικό θέμα, αλλά αυτός προτίμησε να το μετατρέψει σε Ελληνικό και τώρα πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες, γιατί τα ερωτηματικά για τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ είναι πολλά και πρέπει να απαντηθούν.

Με λίγα λόγια, μόνο στην Ελλάδα η αντιπολίτευση με πρώτο τον φαιδρό ΣΥΡΙΖΑ κάνει αντιπολίτευση με το θέμα των υποκλοπών, και αυτό δείχνει μέγα θέμα αντιπολιτευτικής ικανότητας και σοβαρότητας.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου