Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

Η δικογραφία χρεώθηκε σε εισαγγελέα και ο Ανδρουλάκης συνεχίζει την φαιδρή συνταγή αλλά ΣΥΡΙΖΑ

 



Η Δικαιοσύνη διενεργούσε διπλή έρευνα, για υποκλοπές τηλεφωνικών συνδιαλέξεων του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη από τον περασμένο Μάιο, δηλαδή δύο μήνες πριν από τη μηνυτήρια αναφορά του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη.

Η πρώτη δικογραφία που αφορά τον δημοσιογράφο, χρεώθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιώργο Νούλη.

Η δεύτερη δικογραφία αφορά τη μηνυτήρια αναφορά Ανδρουλάκη, για την παγίδευση του τηλεφώνου του και τη χειρίζεται ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Κώστας Σπυρόπουλος.

Παρά το ότι η κυβέρνηση ενήργησε άμεσα και η καταγγελία του Νίκου Ανδρουλάκη πήρε τον δρόμο για την δικαιοσύνη, ο κατάλληλος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ συνεχίζει την φαιδρή αντιπολίτευση με συνταγή ΣΥΡΙΖΑ.

Στην πρώτη ανοιχτή πολιτική του ομιλία στην Κρήτη, μετά την εκλογή του στην ηγεσία του κόμματος, υποστήριξε χωρίς ίχνος σοβαρότητας οτι η κυβέρνηση προσπαθεί να υποβαθμίσει το θέμα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αναρωτήθηκε τι θα γινόταν αν αυτό που βρέθηκε στο κινητό του είχε βρεθεί στο κινητό του Μητσοτάκη, όταν ήταν πρωθυπουργός ο Τσίπρας ή αν είχε βρεθεί σήμερα στο κινητό του Τσίπρα με πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη, προσπαθώντας και πάλι χωρίς ίχνος σοβαρότητας να κάνει το θέμα Ελληνικό και όχι Ευρωπαικό, μήπως και επιβιώσει πολιτικά.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου