Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

Ακάρ για ψυχιατρείο: «Η Ελλάδα κάτι σκαρώνει εναντίον της Τουρκίας»

 



Τρελές δηλώσεις χωρίς καμία σοβαρότητα και βάση, κάνει για ακόμα μία φορά ο Ακάρ αναφορικά με τις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Ο Χουλουσί Ακάρ φτάνει στο σημείο να κατηγορεί την Ελλάδα ότι «κάτι σκαρώνει» σε βάρος της Τουρκίας, όπως αναφέρει το Anadolu στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter. Καλεί δε με θράσος την Αθήνα να ενεργήσει με βάση τις «σχέσεις καλής γειτονίας». 

«Η Αθήνα σκαρώνει κάτι εναντίον της Άγκυρας, καθώς πενταπλασιάζει τον αμυντικό προϋπολογισμό της», δήλωσε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι «αυτό δεν θα είναι αρκετό απέναντι στις τουρκικές δυνάμεις». 

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας πρόσθεσε ότι η Τουρκία δεν αποτελεί απειλή για τους συμμάχους της, ενώ τόνισε ότι τα ζητήματα μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας δεν πρέπει να επηρεάζουν τις σχέσεις ΕΕ και ΝΑΤΟ με την Άγκυρα. 

Μάλιστα, ο θρασύτατος Χουλουσί Ακάρ καλεί την χώρα μας να ενεργήσει σύμφωνα με τις «σχέσεις καλής γειτονίας» για διάλογο.

«Η στάση της Ελλάδας είναι ανώμαλη», επισήμανε αυτός που είναι υπουργός άμυνας, σε μία κυβέρνηση, ανώμαλη, που χρειάζεται ψυχιατρείο, που προκαλεί την Ελλάδα, την Ευρώπη και τις ΗΠΑ, δεν βάζει μυαλό και χρησιμοποιεί το ψέμα και την προπαγάνδα παρά τα "χαστούκια" που τρώει ακόμα και από συμμάχους της όπως η Γερμανία, που καταδικάζουν όσα λέει και κάνει .





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου