Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

50χρονος με τα παιδιά του δέχθηκαν επίθεση από αγέλη σκύλων στην Κόρινθο

 



Ήταν 13 Αυγούστου όταν ο Σταμάτης Καπετάνιος πήρε τον 9χρονο γιο του Danny και τα δύο ανίψια του, Roxy και Teddy, 11 και 9 ετών αντίστοιχα, για να δουν από κοντά το ηφαίστειο Σουσάκι.

Λίγα μέτρα πριν φτάσουν στον προορισμό τους δέχτηκαν λυσσαλέα επίθεση από αγέλη 15 αδέσποτων σκύλων, που όρμησαν να τους κατασπαράξουν. Αρχικά τα σκυλιά επιτέθηκαν στα δύο από τα τρία παιδιά και ο Σταμάτης Καπετάνιος όρμησε πάνω τους για να τα διώξει και να προστατεύσει τα παιδιά.

Ο Σταμάτης Καπετάνιος αιμόφυρτος, με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στο σώμα του απο τις δαγκωνιές, πήρε τα παιδιά, που, επίσης έφεραν τραύματα από τις δαγκωνιές, και πήγε στο αυτοκίνητό του. Οδηγώντας με το ένα χέρι και προσπαθώντας να καθησυχάσει τα παιδιά, μετέβη στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Στα παιδιά έγιναν ράμματα και τα άφησαν να φύγουν. Ο ίδιος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο ΚΑΤ, καθώς, μεταξύ άλλων, είχε υποστεί σοβαρότατες βλάβες στο αυτί και έπρεπε άμεσα να χειρουργηθεί. Του έκαναν 100 ράμματα και πλέον έχει βγει από το νοσοκομείο.

Έχει ήδη καταθέσει μηνυτήριες αναφορές ενώ το θέμα δημοσίευσε η βρετανική Daily Mail.







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου