Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

Γελάει ο κόσμος με τον Τσίπρα που ζητάει ημερομηνία εκλογών που δεν έχουν αποφασισθεί!

 



Ο Αλέξης Τσίπρας δείχνοντας για ακόμα μία φορά την ακαταλληλότητα του, και την φαιδρότητα με την οποία ασκεί αντιπολίτευση, ζητάει την ημερομηνία εκλογών που δεν έχουν αποφασισθεί!

Και ο Μητσοτάκης ζητούσε απο τον Τσίπρα να προκηρύξει πρόωρες εκλογές, αλλά ο Τσίπρας δεν προκήρυξε εκλογές μόνο και μόνο γιατί τις ζητούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Και για να θυμηθούμε τι έκανε ο φαιδρός Αλέξης Τσίπρας ξέροντας ότι δεν θα κερδίσει τις εκλογές, ψήφισε έναν νόμο απλής αναλογικής, για να ταλαιπωρήσει την χώρα και την οικονομία της.

Στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι μόνο επικίνδυνοι αλλά και αμετανόητοι. Αυτό φάνηκε όταν εχθές ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, δήλωσε ότι δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να συνεργαστεί ξανά μαζί με τον Βαρουφάκη. Οπως είπε ο Τσακαλώτος, όταν ψηφίζεις απλή αναλογική, πρέπει να είσαι έτοιμος να τα βρεις με ανθρώπους με τους οποίους έχεις διαφωνήσει στο παρελθόν. Αλλωστε, η πρόταση πέντε σημείων του Τσίπρα σε ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ και Βαρουφάκη εκεί αποσκοπεί.

Ποιος σοβαρός Έλληνας πολίτης δεν τρομάζει ακούγοντας τα όνειρα του Τσακαλώτου που είναι όνειρα και του Αλέξη Τσίπρα; 

Ο Αλέξης Τσίπρας επικίνδυνος, ανεύθυνος, απαξιωμένος και φαιδρός,  μόλις χθες ζήτησε από τον πρωθυπουργό να ορίσει… «από τώρα υπηρεσιακό υπουργό Εσωτερικών προκειμένου να πάει ομαλά η χώρα στη πορεία προς τις εκλογές». Και ζήτησε να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός... από τώρα την ημερομηνία εκλογών μέσα στον Σεπτέμβριο, χωρίς να έχει αποφασίσει ο Μητσοτάκης πότε και εάν θα κάνει εκλογές πριν την ώρα τους.

Με λίγα λόγια ο ανεκδιήγητος Τσίπρας, προσπαθεί να περάσει ένα κλίμα δήθεν ανασφάλειας για την πορεία των εκλογών, και έχει αμολήσει και τα τρολ στα υπόγεια της Κουμουνδούρου να κάνουν το ίδιο. Αυτά τα δήθεν υπηρεσιακή κυβέρνηση, υπηρεσιακός υπουργός εσωτερικών, είναι απλά άλλη μία υπερβολή και γελοιότητα του τσαρλατάνου της πολιτικής Αλέξη Τσίπρα.

Τσίπρας και Τσακαλώτος προτείνουν και δηλώνουν πρόθυμοι για συγκυβέρνηση με τον Γιάνη Βαρουφάκη, που παραπέμπει στην περιπέτεια με το κλείσιμο των τραπεζών, και το μόνο δίλημμα που έχει ο Έλληνας πολίτης είναι ξεκάθαρο: Μητσοτάκης και σταθερότητα , η ΣΥΡΙΖΑ και πολιτική αστάθεια;




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου