Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

Αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις του Δημάρχου Βύρωνα Γρηγόρη Κατωπόδη - Παιχνίδια με αντιεξουσιαστές

 Ένα απίστευτο αντιδημοκρατικό ατόπημα απο τον Δήμαρχο Βύρωνα Γρηγόρη Κατωπόδη.

Πολιτική εκδήλωση στο Δημαρχείο Βύρωνα με ομιλητή τον Τάκη Θεοδωρικάκο είχε προγραμματίσει η τοπική οργάνωση της ΝΔ το απόγευμα της Τετάρτης, ωστόσο εξαιτίας κατάληψης του χώρου από μια ομάδα συντρόφων του ΣΥΡΙΖΑ αντιεξουσιαστών, η εκδήλωση ματαιώθηκε και θα γίνει σε άλλο χώρο. 

Για την παραπάνω εξέλιξη η ΝΔ και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κατηγορούν τον δήμαρχο Βύρωνα, Γρηγόρη Κατωπόδη που άφησε τους αντιεξουσιαστές.

«Η τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στο Βύρωνα έχει προγραμματίσει για σήμερα το απόγευμα πολιτική συγκέντρωση στον χώρο του δημαρχείου της πόλης με ομιλητή τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο. Ο Δήμαρχος της πόλης κ. Κατωπόδης, ενώ είχε συμφωνήσει στην παραχώρηση του χώρου στην ΝΔ, έχει βαριά ευθύνη για ακραία αντιδημοκρατική συμπεριφορά καθώς τώρα δεν επιτρέπει ουσιαστικά την διεξαγωγή της συγκέντρωσης αφήνοντας μια χούφτα ατόμων να καταλάβουν το χώρο του δημαρχείου. Η συμπεριφορά του δημάρχου που υποστηρίζεται από το ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί κάθε δημοκρατικό πολίτη, κάθε λογικό άνθρωπο. Αυτή είναι στην πράξη η αντίληψη τους για τη δημοκρατία. Η τοπική οργάνωση θα πραγματοποιήσει κανονικά την συγκέντρωση σε κοντινό χώρο προκειμένου να υπάρξει μία έμπρακτη απάντηση στην συμπεριφορά αυθαιρεσίας και αλαζονείας του Δημάρχου», αναφέρει η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος με ανάρτησή του στο Twitter αναφέρεται και εκείνος με τη σειρά του στην κατάληψη στο Δημαρχείο του Βύρωνα όπου είχε προγραμματιστεί κομματική εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας. Χαρακτηριστικά γράφει: «Κανείς δεν μπορεί να βάλει φραγμό στην ελεύθερη πολιτική έκφραση στην πατρίδα μας! Είμαστε δημοκρατική κοινωνία και είμαστε η πλειοψηφία. Ντροπή για τον Βύρωνα οι ανεύθυνες και αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις του δημάρχου του».
0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου