Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

20χρονη Βρετανίδα, κατήγγειλε τον 65χρονο σύντροφο της

 


Τώρα το πόσο σοβαρή είναι η 20χρονη που είχε σύντροφο της ένα 45 χρόνια μεγαλύτερο της, αυτό είναι άλλη κουβέντα.

Τα ήθελε και τα έπαθε η 20χρονη που είχε σύντροφο ένα 65χρονο, όχι για τα ωραία του μάτια όπως καταλαβαίνετε αλλά για το πορτοφόλι του και τις διακοπές στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, η νεαρή Βρετανή έγινε μαλλιά κουβάρια με τον ηλικιωμένο φίλο της, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη Σητεία και την Κρήτη.

Το ζευγάρι με τα 45χρόνια διαφορά ηλικίας απολάμβανε μαγευτικές στιγμές στην ειδυλλιακή Σητεία, ο άνδρας ένιωσε την ανάγκη να ενημερώσει την νεαρή φίλη του ότι επιθυμεί να μείνουν για πάντα στην Κρήτη και ότι δεν θέλει να επιστρέψουν ποτέ πίσω στην πατρίδα τους, τη Μεγάλη Βρετανία.

Αυτό δεν άρεσε στην 20χρονη που είχε άλλα σχέδια, και όπως είπε δεν θα ξαναδεί ποτέ τους δικούς της στην πατρίδα της λες και θα ήταν φυλακή και έτσι αντέδρασε, κι εκείνος άρχισε να την βρίζει και να την απειλεί, ενώ ταυτόχρονα της πήρε και όλες τις τραπεζικές της κάρτες, προκειμένου να μην μπορεί να φύγει μακριά του.

Η 20χρονη σύντροφος του 65χρονου, κατάφερε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τους δικούς της στη Μεγάλη Βρετανία. Εκείνοι με την σειρά τους ενημέρωσαν το Προξενείο της Μεγάλης Βρετανίας στην Ελλάδα και το Προξενείο ενημέρωσε το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 65χρονο άνδρα, ενώ εις βάρος του σχηματίστηκε και δικογραφία.

Η 20χρονη ήταν σε κατάσταση σοκ, γιατί έχασε τον 45 χρόνια μεγαλύτερο της έρωτα; Γιατί θα έμενε για πάντα Ελλάδα; Ποιος ξέρει και παραπέμφθηκε να εξεταστεί από ψυχολόγο που πρέπει να της κάνει και την ερώτηση τι δουλειά είχε με ένα 65χρονο;;;



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου