Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Ο Βαρουφάκης τρομοκρατεί τους πολίτες, δηλώνει έτοιμος να συγκυβερνήσει με Τσίπρα

 



Είναι τραγικό να παρακολουθείς τον Βαρουφάκη, που αντί να βρίσκεται στην φυλακή για το έγκλημα του 2015, είναι βουλευτής και μάλιστα τρομοκρατεί τους πολίτες γιατί δηλώνει έτοιμος να συγκυβερνήσει με το άλλο εθνικά επικίνδυνο νούμερο της πολιτικής Αλέξη Τσίπρα.

Ο γγ του ΜεΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη είπε και το εννοούσε πως είναι «ανοικτός» για μετεκλογικές συνεργασίες στην βάση προγράμματος που θα έχει συμφωνηθεί πριν την προσφυγή στις κάλπες.

Αυτή του την επιθυμία εξέφρασε ο παντελώς ακατάλληλος και επικίνδυνος Γιάνης Βαρουφάκης, λίγες ημέρες μετά τις δηλώσεις του Ευκλείδη Τσακαλώτου για ενδεχόμενη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΜεΡΑ25 με στόχο την δημιουργία κυβερνητικού συνασπισμού.

Ο Βαρουφάκης που είναι για τους πολίτες κόκκινο πανί και απορούν γιατί δεν μπήκε φυλακή, ανέφερε στην Ολομέλεια του κοινοβουλίου «Όλοι ξέρουμε ότι μάλλον θα προκύψει κυβέρνηση συνεργασίας. Διαφωνεί κανείς ότι μια συμμαχική κυβέρνηση πρεπει να έχει ένα συνεκτικό πρόγραμμα; Δεν νομίζω, αν δεν έχει πρόγραμμα θα είναι επικίνδυνη. Αυτό το πρόγραμμα δεν μπορεί να προκύψει σε 3 ημέρες μετά τις εκλογές» είπε χαρακτηριστικά για να προσθέσει «Εμείς λέμε ότι είμαστε ανοικτοί στον διάλογο αλλά πριν τις εκλογές. Μετά την απομάκρυνση από την κάλπη θα είμαστε εδώ για να σας μαυρίσουμε όλους».

Για να το κάνει χειρότερο και για να εξοργίσει τους πολίτες, υπερασπίστηκε το δημοψήφισμα του 2015 σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι «δεξιοί χωρίς καταθέσεις ψήφισαν «ΟΧΙ» και αριστεροί με καταθέσεις ψήφισαν το ένοχο «ναι»» και υπερασπίστηκε παλαιότερες δηλώσεις του σύμφωνα με τις οποίες θα ήταν απρεπές για τον Υπουργό Οικονομικών να περιμένει στις ουρές των ATM την περίοδο που είχαν κλείσει οι τράπεζες. «Οποιαδήποτε πατριωτική κυβέρνηση έπρεπε να πει όχι σε νέα δάνεια με ρήξη ακόμα και αν αναγκαζόμασταν να πάμε σε δραχμή» είπε χωρίς ίχνος ντροπής επάνω του.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου