Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Νέα ξεφτίλα Τσίπρα οι Τούρκοι κάνουν πρωτοσέλιδα την ηττοπάθεια του

 


Ο ανθελληνισμός του ΣΥΡΙΖΑ ξεπερνάει και αυτόν της Τουρκίας.

Εθνικά επικίνδυνος ο ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας, θυσιάζει στον βωμό της αντιπολίτευσης ακόμα και το Εθνικό συμφέρον.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι τα όσα λέει ο Αλέξης Τσίπρας γίνονται πρωτοσέλιδα στον τουρκικό Τύπο, ξεφτιλίζοντας τον ίδιο στα μάτια των Ελλήνων πολιτών.

Πριν από τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στη Μαδρίτη, η αξιωματική αντιπολίτευση προέβλεπε ήττα της Ελλάδας, την περίμενε πώς και πώς και μάλιστα θα πανηγύριζε εάν κέρδιζε η Τουρκία και πέρναγε η θέση της αντί της Ελλάδας.

Μην ξεχνάτε ότι τα νούμερα του ΣΥΡΙΖΑ γύρναγαν τα ΜΜΕ και έλεγαν σίγουρα πώς ο Ερντογάν δεν θα πάρει πίσω το βέτο της ένταξης Σουηδίας και Φινλανδίας, ενώ θα έθετε ζήτημα για αποστρατιωτικοποίηση των νησιών του Αιγαίου, αιφνιδιάζοντας την ελληνική διπλωματία.

Η Νίκη της Ελλάδας, η σιωπή Ερντογάν, η άρση του βέτο της Τουρκίας για Φινλανδία και Σουηδία, για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ήττα και είναι τόσο φαιδρός που πανηγυρίζει μαζί με την Τουρκία γιατί ο Ερντογάν συναντήθηκε με τον Μπάιντεν και του είπε εάν του είπε ότι θα προσπαθήσει να του δώσει κάποια F16.

Η ανακοίνωση αυτού του απίθανου καταστροφέα των συντάξεων, Κατρούγκαλου που εάν είναι δυνατόν, ο Τσίπρας τον είχε κάνει ΥΠΕΞ τα λέει όλα και γελάει ο κόσμος μαζί τους :«Σουηδία και Φινλανδία δεσμεύθηκαν να πουλάνε όπλα σε Τουρκία και να στηρίξουν συμμετοχή της σε πρωτοβουλίες Κοινής Εξωτερικής Πολιτικής Ε.Ε., ό,τι κι αν κάνει σε Αιγαίο, Κύπρο, Συρία, Λιβύη. Ο Κ. Μητσοτάκης σιωπηλός. Η πολιτική του “πιστού και δεδομένου” σε βάρος των εθνικών συμφερόντων», έγραψε στα social media.

Με απλά λόγια προσπαθεί ένας τίποτα της εξωτερικής πολιτικής, με ένα φαιδρό αρχηγό που κινδυνολογεί, και ελεεινολογεί να κάνει αντιπολίτευση σε ένα πρωθυπουργό που τον σέβονται όλοι στην Ευρώπη και παντού. Να κάνουν αντιπολίτευση σε ένα πρωθυπουργός Έλληνα και όχι ανθέλληνα όπως ο Τσίπρας, που κρατάει σοβαρή στάση και στα εθνικά θέματα κάνοντας τους Έλληνες περήφανους.

Είναι τόσο ανεύθυνος, και φαιδρός ο Αλέξης Τσίπρας, που εχθές μιλώντας στη Βουλή για το νομοσχέδιο του ΥΠΕΝ για τις ΑΠΕ, εξέφρασε «μεγάλη ανησυχία» για τα όσα έγιναν στη Μαδρίτη, καθώς, όπως είπε, «ενέχουν σοβαρότατους κινδύνους για την εθνική μας κυριαρχία, για την ειρήνη και την ασφάλεια στην περιοχή και για τη διεθνή θέση της Ελλάδας». 

Ο φαιδρός και εθνικά επικίνδυνος Τσίπρας ανέφερε ότι ανησυχεί επειδή οι ΗΠΑ είπαν ότι τελικά θα στηρίζουν τον «εκσυγχρονισμό» των τουρκικών F16, για τέτοιο πολιτικό νούμερο μιλάμε που θέλει να ξανά κυβερνήσει και την χώρα.

Οι μόνοι που πανηγυρίζουν για την παρουσία Ερντογάν στο ΝΑΤΟ, είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, τα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ και ο Τούρκικος τύπος.

Οι μόνοι που στεναχωριούνται, με πρώτο τον Δημήτρη Τζανακόπουλο για την άρση του βέτο κατά της Φινλανδίας και Σουηδίας, είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο δικτάτορας Βλαντιμίρ Πούτιν.

Πάντα στην λάθος πλευρά της ιστορίας η εθνικά επικίνδυνες για την Ελλάδα, αριστερά και η ακροαριστερά.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου