Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

Εάν η ΕΛ.ΑΣ. δεν συλλάβει έστω και ένα εκτελεστή, οι δολοφονίες θα συνεχιστούν γιατί απλά μπορούν!!!


 

Εδώ και χρόνια οι δολοφονίες, μαφιόζων είναι σχεδόν μηνιαίο φαινόμενο, καμία εκτέλεση δεν έχει εξιχνιαστεί, καμία σύλληψη όχι αυτουργού, έστω και ηθικού αυτουργού δεν έχει γίνει.

Αποτέλεσμα αυτής της ανικανότητας του τμήματος εκβιαστών και τμήματος ανθρωποκτονιών, είναι οι εκτελεστές να υπογράφουν συμβόλαια δολοφονίας, χωρίς φόβο αφού είναι βέβαιοι ότι δεν θα τους συλλάβει κανένας.

Ούτε η εκτέλεση του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, δεν έχει εξιχνιαστεί μέχρι σήμερα και αυτό δείχνει την αδυναμία της ασφάλειας να ανταπεξέλθει σε τόσο σοβαρές υποθέσεις, συμβολαίων θανάτου.

Τα κυκλώματα της νύχτας είναι γνωστά, όπως και τα κυκλώματα της μαφίας των καυσίμων, οι κακοποιοί είναι γνωστοί με ονοματεπώνυμο, οι αρχηγοί τους, καθώς και τα αίτια των εντολών εκτελέσεων, το θέμα είναι στην ΕΛ.ΑΣ. τι γίνεται;;;;;

Σήμερα οι εκτελεστές «γάζωσαν» κυριολεκτικά τον 38χρονο ιδιοκτήτη του βενζινάδικου, με όπλα τύπου Κάλασνικοφ, χωρίς κανένα φόβο. Στο σημείο βρέθηκαν πάνω από 20 κάλυκες και οι αστυνομικοί, όπως ακούγεται πάντα έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των εκτελεστών, που διέφυγαν με όχημα τύπου βαν, το οποίο πυρπόλησαν -με συνέπεια να καεί ένα κομμάτι της καμπίνας- στη συμβολή των οδών Μάνου Κατράκη και Αγίου Αθανασίου στην Παλλήνη.

Η εκτέλεση σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες έγιναν λίγο μετά τις 8:00 το πρωί, ώρα που υπάρχει κόσμος σε κυκλοφορία.

Λίγα λεπτά μετά τις 8 το πρωί, τρία άτομα -ή τέσσερα σύμφωνα έφθασαν σε πρατήριο καυσίμων επί της λεωφόρου Μαραθώνος έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και «γάζωσαν» τον 38χρονο ιδιοκτήτη του βενζινάδικου με τουλάχιστον 20 σφαίρες από απόσταση αναπνοής. 

Στη συνέχεια οι δράστες, επιβιβάστηκαν σε όχημα τύπου βαν και απομακρύνθηκαν. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το αυτοκίνητο διαφυγής το πυρπόλησαν στην περιοχή της Παλλήνης και από εκεί εξαφανίστηκαν με μοτοσυκλέτες προς άγνωστη κατεύθυνση. Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο βαν που εντοπίστηκε υπάρχουν τα όπλα.

Στελέχη του τμήματος δίωξης εγκλημάτων κατά ζωής κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα προσωπικών διαφορών καθώς ο 38χρονος είχε μπει στο στόχαστρο αγνώστων και στο παρελθόν, ενώ είχε απασχολήσει τις Αρχές το 2014 και το 2015.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να συλλέξουν βιντεοληπτικό υλικό που ενδεχομένως έχει αποτυπώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τους δράστες.

Σημασία έχει ότι αφού το θύμα είχε παρελθόν, σίγουρα στο παρελθόν του εμπλέκονται άτομα που ίσως έδωσαν την εντολή εκτέλεσης και αυτό είναι κάτι που μπορεί να οδηγήσει την ασφάλεια σε συλλήψεις, εάν και εφόσον υπάρχει θέληση για να γίνει αυτό.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου