Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

Ο Τσίπρας προκαλεί τους Έλληνες λέγοντας ότι αισθάνεται υπερήφανος για το ξεπούλημα της Μακεδονίας

 



Αμετανόητος και προκλητικός ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας στην ιστορία της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας, αναφέρει το ξεπούλημα της Μακεδονίας ως "Εθνική επιτυχία".

Περήφανος δηλώνει ο Τσίπρας, ακόμα μία φορά για το ξεπούλημα σαν σήμερα της Μακεδονίας με την συμφωνία των Πρεσπών.

Ο προκλητικός Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε σε εκδήλωση στο Ίδρυμα Λασκαρίδη στον Πειραιά, όπου βραβεύτηκε η πρώτη μεταπτυχιακή φοιτήτρια, από το χρηματικό ποσό που διέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, χρήματα που έλαβε από τα διεθνή βραβεία για το ξεπούλημα της Μακεδονίας.

Κάνοντας τον παλαβό όπως κάθε φορά, είπε ότι «όπως μου λένε, αν έχασα τις εκλογές, άξιζε τον κόπο από τη στιγμή που κάνεις το καλό για τον τόπο».

Η εργασία της κ. Τσιτιλάκου για το τουρκολυβικό Μνημόνιο ήταν αυτή που έλαβε το πρώτο από τα πέντε βραβεία που δίνονται μετά την πρωτοβουλία του Αλ. Τσίπρα να διαθέσει τα χρήματα από το ξεπούλημα της Μακεδονίας με τη Συμφωνία των Πρεσπών σε πέντε διαφορετικά πανεπιστημιακά τμήματα.

Μάλιστα, ο Αλ. Τσίπρας προκαλώντας τον Ελληνικό λαό ξεκίνησε την ομιλία του κάνοντας λόγο για «σημαδιακή ημέρα» καθώς στις 17 Ιουνίου του 2018 βρέθηκε μαζί με τον Ζόραν Ζάεφ και τους υπουργούς Εξωτερικών των δυο χωρών στις Πρέσπες, προκειμένου να υπογράψουν τη συμφωνία για την οποία δήλωσε για ακόμα μία φορά χωρίς να ντρέπεται «περήφανος».

Το ξεπούλημα όπως είπε, «άξιζε τον κόπο» γιατί έκανε το «πατριωτικό του καθήκον», το οποίο όπως νομίζει ο ίδιος χωρίς ίχνος ντροπής, η «ιστορία αρχίζει ήδη να αναγνωρίζει και να ανταμείβει».

Μάλιστα δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική στην ΕΕ που δεν προχωράει την ενταξιακή διαδικασία της Βόρειας Μακεδονίας με αποτέλεσμα να πλήττεται η αξιοπιστία της και να μην μπορεί να παίξει ισχυρό ρόλο στις διεθνείς εξελίξεις.

Τέλος, ο Τσίπρας εξήγησε πως το χρηματικό ποσό των 70.000 ευρώ χρήματα από το ξεπούλημα που συνόδευε το βραβείο Ειρήνης που μοιράστηκε με τον Ζ. Ζάεφ είναι «εθνικό βραβείο» προσβάλλοντας τους Έλληνες, και όπως είπε «δεν του ανήκει» και γι’ αυτό αποφάσισε να το αποδώσει σε βραβεία φοιτητών έτσι ώστε «να πιάσει τόπο ως επένδυση στη γνώση».

Δεν παρέλειψε ο Τσίπρας να ξεφτιλιστεί περισσότερο σχολιάζοντας ότι δεν «είναι δα και αγροτική αποζημίωση» για να την κρατήσει, αφήνοντας σαφώς αιχμές κατά του πρωθυπουργού για τα αγροτικά επιδόματα.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου