Πέμπτη 5 Μαΐου 2022

Βρέθηκε στην Ελλάδα το χρυσό Rolex που είχε κλαπεί το 2017 στην Κοπεγχάγη

 


Ένα εξαιρετικά ακριβό ρολόι, μάρκας Rolex, το οποίο είχε κλαπεί το 2017 από επαγγελματίες ληστές από κοσμηματοπωλείο της Κοπεγχάγης Δανίας, εντοπίστηκε από την Ελληνική Αστυνομία στην Αθήνα.

Το χρυσό ρολόι εντοπίστηκε και κατασχέθηκε σε γραφείο τεχνικής υποστήριξης στην Αθήνα, όπου είχε παραδοθεί για επισκευή και είχε ειδοποιηθεί όπως όλα τα εξουσιοδοτημένα για service rolex στον κόσμο, για την κλοπή του.

Όλα τα rolex έχουν νοναδικό σειριακό αριθμό και εντοπίζονται μετά την καταγγελία.

Η αξία του ρολογιού ανέρχεται στις 85.000 ευρώ. Στο γραφείο τεχνικής υποστήριξης το παρέδωσε για επισκευή μία 35χρονη Αλβανίδα.



Το χρυσό Rolex είχε κλαπεί στις 13 Νοεμβρίου 2017 από επαγγελματίες ληστές που είχαν εισβάλει σε κοσμηματοπωλείο στην Κοπεγχάγη. Η ληστεία είχε χαρακτηριστεί κινηματογραφική.

Η 35χρονη Αλβανίδα που το είχε στην κατοχή της και το έδωσε για επισκευή στην Αθήνα φέρεται να το αγόρασε το 2018 από την Αλβανία και εξετάζεται πώς το αγόρασε απο ποιόν και πόσο. 

Το ρολόι επέστρεψε στην Δανία, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου