Πέμπτη 5 Μαΐου 2022

Τα μέτρα στήριξης χαλάνε το αφήγημα του απαξιωμένου Τσίπρα

 


Ο Αλέξης Τσίπρας βασίζει την πολιτική καριέρα, στο ψέμα, την παραπληροφόρηση και την απάτη. Έτσι πορευόταν, έτσι πορεύεται και έτσι θα πορεύεται μέχρι να τον τελειώσει από αρχηγό το κόμμα του.

Για ακόμα μία φορά ο Τσίπρας σε απόλυτο πανικό, στριμωγμένος γιατί έχει αρχίσει να καταλαβαίνει ότι εκτός από τον ελληνικό λαό τον τελειώνει και το κόμμα του, εμφανίστηκε στον Alpha και προσπάθησε με ειρωνία και ψέμα να απαξιώσει τα μέτρα που θα εξαγγείλει σήμερα ο πρωθυπουργός.

Είναι τόσο φαιδρός ο Τσίπρας που έκανε προκαταβολική κριτική στο κυβερνητικό πακέτο παρεμβάσεων για τους λογαριασμούς ρεύματος πριν καν ανακοινωθεί.

«Είναι μεγάλο το πακέτο;», διερωτήθηκε ειρωνικά ο Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε: «Αν είναι μεγάλο το πακέτο, αναρωτιέμαι αν βρήκανε λεφτόδεντρα ξαφνικά».

Και επειδή καταλαβαίνει και ο ίδιος ο Τσίπρας ότι τα μέτρα του χαλάνε το αφήγημα γιατί θα ανακουφιστεί ο πολίτης, απαξιώνοντας τα περισσότερο μίλησε για «λεφτόδεντρα», «κλεφτόδεντρα» και άλλα φαιδρά.

Και επειδή είναι ο Αλέξης Τσίπρας, ένας κατά συνείδηση επικίνδυνος ψεύτης, συνέχισε να εξαπατά λέγοντας ότι εφάρμοσε τη ρήτρα αναπροσαρμογής που αποφάσισε και δεν αυξήθηκαν οι λογαριασμοί της ΔΕΗ, κάτι φυσικά που διαψεύδεται από επιστολή της ΡΑΕ προς τη ΔΕΗ αλλά και τις ιδιωτικές εταιρίες παραγωγής ρεύματος με την οποία διαμαρτύρεται για αυξήσεις στο ρεύμα το 2017 και το 2018 λόγω της εφαρμογής της ρήτρας.

Με λίγα λόγια ο Αλέξης Τσίπρας βλέποντας τις τελευταίες σελίδες της πολιτικής του καριέρας σαν αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, αντί να αλλάζει γίνεται χειρότερος και παραμένει αδιόρθωτος.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου